عصر اعتبار- رییس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه تاکنون حدود ۸۳۹ حافظه مالیاتی دریافت کرده و ۲۴۳ مودی موفق به ارسال صورتحساب الکترونیکی شدند، گفت: تا تاریخ ۱۰ دیماه درحدود ۹۰۰ هزار صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان ثبت شده است.
به گزارش پایگاه خبری «عصراعتبار» به نقل از تسنیم، محمد برزگری رییس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی با اشاره به اینکه قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان به عنوان مهم ترین ابزار ایجاد شفافیت اقتصادی در حال پیاده سازی است،گفت: توانمندسازی مودیان محترم مالیاتی در اجرای این قانون یکی از مهم ترین اهداف نظام مالیاتی است که با برگزاری همایش، جلسات رفع ابهام، برگزاری کلاس و تهیه محتوای آموزشی در حال انجام است.
رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان از آمادگی این مرکز جهت برگزاری دوره های آموزشی برای همه مودیان خبرداد و افزود: براساس اعلام نیاز مودیان محترم مالیاتی و برنامه ریزی های انجام شده، روزهای یک شنبه هر هفته از ساعت 13 الی 16 به صورت مستمر به آموزش مودیان اختصاص دارد.
وی با بیان این که شرکت های دولتی و سایر دستگاه های اجرایی مشمول ماده 5 قانون خدمات کشوری از ابتدای دی ماه سال جاری مشمول اجرای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان شده اند، اظهارداشت: 26 آذرماه همایش تبیین اجرای این قانون برای مشمولین فراخوان دوم برگزار و ضمن پیگیریهای به عمل آمده از این مودیان، ابهامات و اشکالات مراحل اجرای قانون توسط آنها شناسایی گردید و هم اکنون برنامه ریزیهای لازم جهت برگزاری جلسات رفع ابهامات در درست اقدام است.
برزگری همچنین درخصوص آخرین وضعیت اجرای این قانون توسط مشمولین مرحله اول فراخوان اظهارداشت: شرکت های پذیرفته شده در بورس از اول آبان ماه امسال ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شدند که این مودیان تاکنون حدود 839 حافظه مالیاتی دریافت کرده و 243 مودی به صورت مستقیم یا از طریق شرکتهای معتمد و سامانه های دولتی موفق به ارسال صورتحساب الکترونیکی شده اند.
وی با اشاره به اینکه تا تاریخ 10 دیماه درحدود 900 هزار صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان ثبت شده تصریح کرد: این اطلاعات در کارپوشه حدود 27 هزار و 825 مودیِ خریدار به ثبت رسیده است.
رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان درخصوص ارزش صورتحساب های ارسالی، اظهارداشت: ارزش صورتحساب های ارسال شده حدود 222 هزار میلیارد تومان و مالیات بر ارزش افزوده آنها حدود 16 هزار میلیارد تومان می باشد.