عصر بازار

نگرانی بانک مرکزی انگلیس درباره افزایش قیمت مواد غذایی

عصر اعتبار- بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد که پس از دوازدهمین افزایش متوالی نرخ بهره بانکی توسط بانک مرکزی انگلیس، جهش قیمت مواد غذایی در این کشور جایگزین بحران انرژی به عنوان اصلی‌ترین نگرانی تورمی این بانک شده است.

نگرانی بانک مرکزی انگلیس درباره افزایش قیمت مواد غذایی
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از تسنیم، بلومبرگ روز پنجشنبه در گزارشی اعلام کرد که پس از دوازدهمین افزایش متوالی نرخ بهره بانکی توسط بانک مرکزی انگلیس، جهش قیمت مواد غذایی در این کشور جایگزین بحران انرژی به عنوان اصلی‌ترین نگرانی تورمی این بانک شده است.

    بر اساس این گزارش، اگرچه قیمت انرژی اندکی کاهش یافته است اما خانواده‌های بریتانیایی به دلیل تورم دو رقمی با فشارهای اقتصادی شدیدی روبرو هستند.

    خانواده‌های کم‌درآمد و متوسط بیشترین ضربه را از بحران تورم خواهند دید، زیرا بخش عمده‌ای از درآمد خود را صرف اقلام ضروری می‌کنند و اکنون شاهد افزایش چشمگیر قبض‌های خرید خود از فروشگاه‌ها هستند.

    به گفته بانک مرکزی انگلیس، تورم مواد غذایی بسیار بالا بوده و در ماه مارس به 19.1 درصد رسیده است.

    طی سال گذشته میلادی، رشد قیمت مواد غذایی در بریتانیا در بالاترین سطح خود از زمان شروع ثبت داده‌ها بوده است. در مقاله بلومبرگ آمده است که این امر اکنون جایگزین هزینه‌های انرژی به عنوان مهم ترین موضوع مالی برای عموم شده است.

    اندرو بیلی، رئیس بانک مرکزی انگلیس روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: ما کاملاً از دشواری این افزایش قیمت مواد غذایی برای مردم، به ویژه برای کسانی که درآمد پایین‌تری دارند، آگاه هستیم.

    وی گفت که انتظار دارد تورم قیمت مواد غذایی به زودی کاهش یابد، اما اذعان کرد که "بیش از آنچه قبلاً فکر می کردیم" طول می‌کشد.

    در همین حال، اقتصاددانان می گویند که پیش بینی قیمت‌ها در زمان اختلالات عمده عرضه در پی جنگ اوکراین در "دنیای مدرن و به هم پیوسته امروز" دشوار است.

    به گفته بلومبرگ، این بدان معناست که بانک مرکزی انگلیس تجربه قبلی برای پیش بینی قیمت مواد غذایی ندارد.

    در گزارش اخیر سیاست پولی بانک مرکزی انگلیس آمده است: سطح قیمت بالاتر و پایدار نشان دهنده هزینه بلندمدت برای خانوارها و مشاغل است و این یکی از محرک های کاهش فعالیت اقتصادی در افق پیش بینی است.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۱۳ ماه پیش
        آرشیو