تسهیلات کارفرمایی کمیته امداد چیست و شامل چه کسانی می شود
عصر اعتبار- معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی گفت:تسهیلات کارفرمایی به این صورت است که فردی که بنگاهی یا کارگاهی دارد و تحت پوشش کمیته است به ازای به کارگیری مددجوی کمیته امداد تسهیلات در اختیارش قرار میگیرد.
جمعه ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۷:۰۰
به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از میزان، مهدی پور رمضانی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی درباره اقدامات معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد برای کمک به مددجویان کمیته گفت: اصلیترین هدف کمیته امداد توانمند سازی خانوارها است و بهترین راه این است که آنها را صاحب درآمد کرده و وابستگی آنها را به مستمری و کمک دولت کم کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: در توانمند سازی مددجویان کمیته امداد خانوادههای که توان انجام کاری را ندارند مطابق با مشاوره شغلی تسهیلات در اختیار آنها قرار میدهیم و اگر فردی قادر به انجام کاری است، ولی حرفهای بلد نیست آنها را به دوره آموزشی میفرستیم و مبلغ دوره را هم خودمان پرداخت میکنیم.
پور رمضانی در ادامه بیان کرد: کمیته امداد خراسان شمالی در سال 98 حدود 143 میلیارد اعتبار اشتغال زایی دارد که از چند منبع مختلف از جمله منابع قرض الحسنه بانکی 86 میلیارد و اعتبار دیگر باقی مانده اعتبار صندوق توسعه ملی تحت عنوان اشتغال روستائیان و عشایر است و در مجموع از محل سه منبع 143 میلیارد اعتبار برای اشتغال زایی در اختیار داریم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی افزود: از ابتدایی سال تا برج 8 بالغ بر 60 میلیارد تسهیلات به مددجویان پرداخت کرده ایم.
تسهیلات کارفرمایی کمیته امداد چیست؟
پور رمضانی در ادامه درباره تسهیلات کارفرمایی کمیته امداد گفت: سقف فردی این تسهیلات 50 میلیون است و علاوه براینکه وام فردی پرداخت میشود تسهیلات کارفرمایی هم داریم و این تسهیلات کارفرمایی به این صورت است که فردی که بنگاهی یا کارگاهی دارد و تحت پوشش کمیته است به ازای به کارگیری مددجوی کمیته امداد تسهیلات در اختیارش قرار میگیرد.
وی در ادامه بیان کرد: این تسهیلات کارفرمایی به این دلیل به افراد اختصاص داده میشود تا هم محل کار خود را افزایش دهند و هم مددجویی که امکان ارائه ضامن ندارد به کار مشغول شود. مددجو در این طرح هم بیمه میشود و هم حقوق میگیرد و اگر این کارگاه در منطقه محروم باشد علاوه بر اینکه تسهیلات در اختیار کارفرما گذاشته میشود حق بیمه مددجو هم دو سال توسط کمیته پرداخت میشود و سال سوم هم توسط کارفرما پرداخت میشود.
طرح راهبری شغلی چیست؟
پور رمضانی در ادامه افزود: طرح راهبری شغلی یعنی اینکه از توان بخش خصوصی استفاده کنیم و افراد مشغول در بخش خصوصی با یک مهارت خاص در استان خودشان که دارای کاربرد نیز هستند آموزش لازم رابه مددجو میدهند و هدف نهایی در راهبری شغلی این است که محصولی که مددجو تولید میکند از لحاظ بازار فروش مشکلی نداشته باشد و ارزش افزوده برای مددجو داشته باشد.
وی افزود: در هر کدام از این مددجوها در کنار راهبر شغلی قرار میگیرند و اصول علمی روز را به کار میگیرند و محصول را هم با قیمت مناسب در بازار ارائه میکنند.
پور رمضانی در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه خراسان شمالی پتانسیل ویژهای برای پرورش دام دارد با کمک گرفتن از قرارگاه سپاه با کسانی که در این زمینهها توانمند بودند برای پیشبرد کارهایمان استفاده کرده ایم.
وی در ادامه درباره میزان همکاری با شرکتهای دانش بنیان گفت: تفاهم نامهای با پارکهای علم وفناوری استان خراسان شمالی منعقد کرده ایم که در سطح کمیته امداد صندوقی تشکیل شده تحت عنوان صندوق نوید و آنها از شرکتهای دانش بنیانی که قابلیتهای لازم را داشته باشد حمایتهای مالی لازم را به انجام میرسانند، ولی در این زمینه هنوز پرداختی نداشته ایم.
برچسب ها
اشتغالتسهیلاتکمیته امدادتسهیلات اشتغال