یکصدوششمین مدرسه بانک سپه در کردستان افتتاح شد

عصر اعتبار- یکصدوششمین مدرسه بانک سپه در استان کردستان با نام «شهدای بانک سپه» در روستای پیرباباعلی شهرستان قروه افتتاح شد.

سه شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰:۰۰

به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار»، مدیر منطقه کردستان در آئین افتتاح این مدرسه که همزمان با گرامیداشت هفته دولت و با حضور امام‌جمعه و فرماندار قروه به بهره‌برداری رسید، گفت: در این مدرسه سه کلاسه سالانه 95 دانش‌آموز در مقاطع ابتدایی و متوسطه تحصیل خواهند کرد.

سیدمحمد یوسفی افزود: مدرسه «شهدای بانک سپه» روستای پیرباباعلی شهرستان قروه با اعتبار 3 میلیارد و 300 میلیون ریالی این بانک در زمینی به مساحت 150 متر بنا شده است و دانش‌آموزان 4 روستای این منطقه را تحت پوشش آموزشی قرار خواهد داد.

وی ضمن اشاره به حضور فعال بانک سپه در عرصه مسئولیت‌های اجتماعی در استان کردستان، تصریح کرد: مشارکت این بانک در کمک به توسعه بخش‌های بهداشت، درمان و فضای آموزشی با سرعت بیشتری ادامه می‌یابد.

یوسفی به نقش تأثیرگذار بانک‌ها در توسعه استان اشاره و ابراز امیدواری کرد: با حضور سایر بانک‌ها شاهد افزایش مراکز بهداشتی و آموزشی به‌ویژه در شهرها و روستاهای محروم استان باشیم.

شایان ذکر است بانک سپه تاکنون 105 مدرسه در قالب مسئولیت‌های اجتماعی در اقصی نقاط کشور به‌ویژه استان‌های کم‌برخوردار و محروم احداث کرده است که سالانه بیش از 5 هزار دانش‌آموز در آنها مشغول به تحصیل هستند.

برچسب ها

بانک سپه
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا