در دیدار مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار مطرح شد؛
گسترش همکاری های اقتصادی صندوق کارآفرینی امید با منطقه آزاد چابهار برای توسعه اشتغال محلی
عصر اعتبار- مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در دیدار با ریگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و گلشنی عضو هیات مدیره این سازمان گفت: این صندوق برای حفظ و احیا مشاغل بومی در مناطق آزاد کشور پای کار است و برای گسترش ارائه خدمات در نظر دارد تا شعب بین الملی صندوق کارآفرینی امید در مناطق آزاد راه اندازی کند.
دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹:۰۰
به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید، هادی آقابابایی در دیدار با حمیرا ریگی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار با بیان این مطلب اظهار داشت: این صندوق نهادی تخصصی در ارائه تسهیلات به کسب و کارهای خرد و کوچک است و در دولت سیزدهم نیز تلاش شد همه تسهیلات صندوق به مشاغل خرد اختصاص یابد که در این راستا، سال گذشته بیش از 93 درصد از منابع تسهیلاتی صندوق برای اشتغال هزینه شد.
آقابابایی با تاکید بر اینکه صندوق کارآفرینی امید نهاد مالی ارزان قیمت است افزود: در سال 1402 از محل تفاهم نامه های صندوق با دستگاه های اجرایی تخصصی، بیش از 60 هزار شغل خرد و کوچک در کشور ایجاد و یا تثبیت شده است.
آقابابایی با تاکید به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه به بنگاه های کوچک و زودبازده اقتصادی و امید آفرینی در جامعه گفت: از همکاری صندوق با منطقه آزاد چابهار برای حمایت از مشاغل بومی، الگویی تعریف خواهد شد تا بتوان در دیگر مناطق آزاد نیز از آن بهره برد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید همچنین گفت: در تلاشیم تا اولین شعبه بین المللی صندوق را برای مراودات کسب و کار کشور های همسایه در سازمان منطقه آزاد چابهار راه اندازی کنیم.
او با اشاره ظرفیت های بی نظیر چابهار و موقعیت استراتژیک این منطقه برای کشور گفت: برای توسعه اشتغال در چابهار صندوق آمادگی دارد همچون گذشته به ایجاد مشاغل کمک کند و بیش از این نیز پروژه های مهمی تنها در حوزه بهداشت و درمان از جمله کلینیک جراحی، درمانگاه و داروخانه را با ارائه تسهیلات ارزان قیمت در این منطقه راه اندازی کرده است و همچنین طیفی دیگر از مشاغل خرد و کوچک و متوسط در چابهار با تسهیلات صندوق شروع به کار کرده اند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید به اهمیت سواحل چابهار و مشاغل مرتبط با صید و صیادی اشاره کرد و افزود: یکی از مشاغل بومی چابهار صیادی و فراوری آبزیان است که صندوق برای اینکه مشاغل این حوزه تثیبت شود تسهیلات ارزان قیمت ارائه خواهد کرد و سال گذشته نیز از محل منابع تبصره 18 قانون بودجه و نهضت احیای واحدهای اقتصادی، از کسب و کارهای چابهار حمایت شده است.
حمیرا ریگی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار هم در این دیدار با برشمردن ظرفیت های خدادادی و اقتصادی چابهار گفت: چابهار نقطه اتصال کریدور شمال و جنوب است و از آن به عنوان چهار راه تجارت جهان یاد می شود که باید از این ظرفیت ها برای پیشرفت اقتصادی کشور نهایت بهره را برد.
ریگی با اشاره به فرصت همسایگی با کشور پاکستان و بهره مندی از مرز آبی دسترسی به آبهای آزاد اظهار داشت: رشد و توسعه مشاغل در این منطقه موجب پایداری نیروی کار به خصوص در روستاها و جلوگیری از هدر رفت منابع می شود که برای منطقه آزاد چابهار حائز اهمیت است.
او با اشاره به نگاه رهبر معظم انقلاب به سواحل مکران و جامعه محلی چابهار و اهمیت خدمت به مردم این منطقه از کشور گفت: با هرگونه اقدامی که صندوق کارآفرینی امید برای توسعه مشاغل خرد، اشتغال روستایی و محرومیت زدایی در چابهار انجام دهد، سازمان منطقه آزاد چابهار همکاری خواهد داشت.
در این جلسه مقرر شد تا بزودی تفاهم نامه همکاری صندوق کارآفرینی امید و منطقه آزاد چابهار برای ارائه تسهیلات به کسب و کارهای خرد و کوچک به امضا برسد.
انتهای پیام/