عصر بازار

عوامل عدم اقبال به خرید بیمه نامه عمر به روایت مدیرعامل بیمه رازی

عصر اعتبار- مدیرعامل بیمه رازی، نرخ سود بانکی، عوامل فرهنگی و نیز نرخ تورم را در عدم اقبال عمومی نسبت به خرید بیمه نامه عمر موثر دانست.

عوامل عدم اقبال به خرید بیمه نامه عمر به روایت مدیرعامل بیمه رازی
نسخه قابل چاپ
شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲:۰۰

به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از خبرگزاری اقتصادتهران، دکتر یونس مظلومی در نشست انجمن خبرنگاران تخصصی صنعت بیمه با وی، با بیان آن که بیش ترین فاصله صنعت بیمه کشورمان با سایر کشورهایی که در صنعت بیمه حرفی برای گفتن دارند توسعه نیافتگی بیمه عمر است، تصریح کرد: شرایط اقتصادی در کشورمان به گونه ای است که شاید در برخی موارد مردم ترجیح می دهند که پس انداز خود را در بانک ها سپرده گذاری کنند و یا به دلیل نا معلوم بودن رقم نرخ تورم در سال های آینده، رغبت به خرید بیمه نامه عمر در آن ها کم است. وی افزود: همچنین ناآگاهی بسیاری از افراد از مزایای بیمه نامه عمر نیز در این راستا مزید بر علت شده است به گونه ای که در صورت افزایش استقبال مردم از این بیمه نامه شرایط افزایش ضریب نفوذ بیمه نیز به تبع توسعه ظرفیت های صنعت بیمه افزایش خواهد یافت.
وی همچنین گفت: برخی از قوانین و مقررات نیز در عدم توسعه این بیمه نامه موثر بوده در حالی که توسعه بیمه نامه های عمر از طریق فروش آن به مردم نقش بسیار موثری در افزایش ضریب نفوذ بیمه دارد.
مدیرعامل بیمه رازی به نقش بانک ها در کشورهای توسته یافته اشاره کرد و گفت: نقش بانک ها در این کشورها صرفاً نقش نگهداری پول مشتریان است و بحث تامین مالی بر عهده بازار سرمایه و صنعت بیمه است.
وی همچنین یادآور شد که بهتر است تا در صورت افزایش فروش بیمه نامه عمر از سوی شرکت های بیمه، آن ها مبالغ حاصل از حق بیمه تولید.شده از فروش بیمه عمر را در حسابی غیر از حساب دریافتی از فروش حق بیمه سایر رشته ها نگهداری کنند چرا که در این صورت در آینده و برای بازپرداخت ذخیره ریاضی بیمه نامه های عمر سر رسید شده بیمه گذاران با مشکل کمتری از لحاظ تامین تقدینگی مواجه خواهند شد.
به گفته وی در شرکت های بیمه کشورهای توسعه یافته مقوله، تمام موضوعات بیمه عمر از سایر رشته ها آن ها جداست و دو شرکت جداگانه در این خصوص وجود دارد و یا حداقل صورت های مالی بیمه نامه های عمر از سایر رشته ها در یک شرکت از یکدیگر تفکیک شده است ضمن آن که شرکت بیمه رازی آمادگی دارد تا دو شرکت جداگانه در این خصوص راه اندازی نماید.
این کارشناس ارشد صنعت بیمه به برنامه های شرکت بیمه رازی در خصوص فروش بیمه نامه عمر اشاره و تصریح کرد: یکی از سیاست های این شرکت حضور در مراکز پر تردد و نیز نمایشگاه هاست که با جدیت دنبال می شود.
رسیدن به ضریب نفوذ 7 درصدی در پایان برنامه ششم بلندپروازانه است.
وی همیچنین به موضوع الزامی بودن مقوله کیفیت ساخت که برنامه ششم موکول شده است اشاره کرد و گفت: بخشی از این مساله به شرکت های بیمه مربوط است که پایان کار ساختمان را منوط به ارائه بیمه نامه نمایند.
وی رسیدن به ضریب نفوذ بیمه 7 درصدی صنعت بیمه در برنامه ششم با استفاده از ظرفیت بیمه های عمر را بلندپروازانه توصیف کرد و گفت: شاید در آن زمان بتوان مواردی را به این مقوله اضافه یا کم کرد که به این رقم رسید اما از نظر اصولی با توجه به وضعیت و ظرفیت های موجود این امر ظاهراً دست نیافتنی به نظر می رسد.
وی با اشاره به اینکه در سند چشم انداز افق ١4۰4ضریب نفوذ بیمه 5 درصد پیش بینی شده است، ضریب نفوذ ٧درصدی برنامه ششم را یکی از مواردی عنوان کرد که با این مساله در تضاد است و به گفته وی افزایش ضریب نفوذ به ٧ درصد بسیار آرمانی است و برای این مسئله باید هر سال حق بیمه ها دو برابر شود.
سیاست ها در صنعت بیمه نباید نه خیلی آرمانی  و نه خیلی دم دستی باشد
مظلومی با تاکید بر آن که برنامه ها و سیاست ها در صنعت بیمه نباید خیلی آرمانی باشد، گفت: از سوی دیگر سیاست های این صنعت نباید خیلی دم دستی باشد.
وی با تاکید بر اجباری شدن بیمه های مسوولیت گفت: به نظرم، قانون باید خرید این بیمه نامه را نیز اجباری نماید زیرا تحقق این امر به افزایش ضریب نفوذ بیمه کمک شایانی می کند کما این که از بسیاری خطرات آن برای بیمه گذاران کم می کند، همانطور که اگر بیمه شخص ثالث اجباری نبود بسیاری معضلات برای مردم به وجود می آمد.
به گفتن مظلومی با اجباری شدن رشته مسئولیت مسلما ضابطه مندی بیشتری را در این زمینه شاهد خواهیم بود.
در محاکم قضایی هیچ فردی از بیمه رازی ناراضی نیست
مدیر عامل بیمه رازی به یکی از استراتژی های مهم این شرکت اشاره کرد و یادآور شد: یکی از استراتژی های ما این است که هیچ بیمه گذار ناراضی از ما در محاکم قضایی نیست و با وجود دو میلیون و 600 هزار بیمه شده که زیر پوشش بیمه رازی قرار دارد حتی یک پرونده شکایت علیه شرکت در محاکم قضایی وجود ندارد.

برچسب ها
پورسعید خلیلی
پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
    پربازدیدترین های هفته
      دکه مطبوعات
      • بازار امروز ۳۹۹
      • بازار امروز ۳۹۰
      • بازار امروز ۳۸۸
      • ۱۵
      • اعتبار امروز
      • شماره ۸ اعتبار امروز
      • شماره ۷ اعتبار امروز
      • شماره ۶ اعتبار امروز
      • شماره پنجم
      آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
      آرشیو