عصر بازار

۹ روش سودمند برای موفقیت در کسب و کار جدید

عصر اعتبار- در این نوشتار ۹ روش سودمند برای موفقیت در کسب و کار جدید ارائه می‌شود. اگر قصد دارید فعالیت جدیدی را در دنیای تجارت آغاز کنید، ما از این تصمیم حمایت می‌کنیم. اما آیا برنامه‌ای مشخص برای این کار در نظر گرفته‌اید؟ منظور یک برنامه با حرف بزرگ و برجسته است. در غیر این صورت اقدام شما چیزی جز خیال پردازی بیهوده نخواهد بود.

۹ روش سودمند برای موفقیت در کسب و کار جدید
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از بازده، باور کنید مسئله را بیش از حد بزرگ نمی‌کنیم. برنامه و طرح تجاری شما بانک‌ها و سازمان‌های گوناگون را وادار می‌کند به شما وام پرداخت کنند. در واقع با تنظیم راه کارهای مناسب موفقیت شرکت خود را تضمین می‌کنید و مطابق برنامه‌ای مشخص گام برمی‌دارید

    اگر با هزینه‌ای اندک شرکت خود را راه انداخته‌اید، به بسیاری ازاین رهنمودها نیازی ندارید. اما در هر صورت باید برنامه‌ای طراحی کنید که خطوط کلی اهداف، هزینه‌های احتمالی، روش‌های بازاریابی و راه‌های گریز از مشکلات فرضی را دربر داشته باشد. این برنامه نقشه‌ عبور موفق یا انحراف از جاده در فعالیت شغلی است.
    در ادامه 9 روش سودمند برای موفقیت در کسب و کار جدید آمده است
    1. تهیه‌ی خلاصه‌ای دقیق از اهداف مورد نظر شغلی.

    این خلاصه روند فعالیت شغلی شما را به اطلاع موسسات مالی و اعتباری می‌رساند و در واقع مهم‌ترین معرف شما به این مراکز است. اگر نتوانید اهمیت شغل خود را به مامور مربوطه بقبولانید کاری از پیش نمی‌برید. این برنامه همچنین ابزار ارتباطی کارکنان و مشتریان احتمالی شما به عنوان پشتیبان فعالیت‌های شما است.


    2. توضیح تاریخچه‌ی مختصر شرکت.

    یک روش سودمند برای موفقیت در کسب و کار جدید این است که تاریخچه‌ی فعالیت و نحوه‌ی پیدایش شرکت را به وضوح توضیح دهید.
    3. بیان اهداف شرکت.

    در چند پاراگراف کوچک اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدت خود را بیان کنید: فکر می‌کنید درچه مدت به رشد نهایی مورد نظر خود برسید؟ مشتریان احتمالی شما چه کسانی هستند؟
    4. مشخص کردن بیوگرافی تیم مدیریت.

    در این مرحله باید نام و سوابق گروه مدیریت و مسئولیت‌های این افراد را در دسترس و اطلاع عموم قرار دهید.
    5. مشخص کردن خدمات یا تولیدات احتمالی مورد نظر شرکت.

    در این بخش باید به بررسی تفاوت‌های تولیدات شما با محصولات موجود در بازار بپردازید.


    6. پاسخ بازار با تولیدات یا خدمات شرکت.

    به خاطر داشته باشید که شما باید موسسات مالی، کارکنان و دیگران را قانع کنید که بازار تولیدات شما رشدی فراوان خواهد داشت. برای این کار باید تحقیق کنید. اگر شرکت کوچکی را اداره می‌کنید باید میزان استقبال مشتریان را در شعاع بی‌نهایت برآورد کنید. اگر شرکت شما خدمات روی‌خط ارائه می‌کند یا شیوه تجارت کهن را با این روش درآمیخته است، باید با تبلیغ مناسب، میزان تقاضا را افزایش دهید. یک گزارش تحقیقاتی از موسسه تحقیق فورستر هزاران دلار هزینه دربر دارد. با این حال شما می‌توانید اطلاعات ابتدایی و پایه‌ای را از موتورهای جست‌وجو و دایرکتوری‌ها به‌دست آورید.
    7. برنامه‌‌ای مشخص برای بازاریابی.

    آیا شما چگونه حضور خود را در عرصه تجارت به اطلاع جهان تجارت می‌رسانید؟ آیا فقط به روش بازاریابی دهان به دهان اکتفا می‌کنید؟ (من این روش را توصیه نمی‌کنم مگر آن‌که به اندازه کافی مشهور باشید) آیا در روزنامه، تلویزیون یا صفحات وب تبلیغ می‌کنید؟( یا در هر سه رسانه). آیا از ابزارهای بازاریابی الکترونیکی برای عضویت شرکت خود در موتورهای جست‌وجو استفاده می‌کنید؟ همچنین شما باید از همین ابتدا مشخص کنید که چه میزان بودجه برای این بخش در نظر گرفته شده است؟
    8. پیش‌بینی 3 یا 5 ساله وضعیت مالی شرکت.

    این بخش در واقع برآورد مالی چند ساله و روش تحقق این پیش‌بینی‌ها است. همچنین باید میزان وام مورد نیاز شرکت را در این قسمت ذکر کنید. صحت این برآورد موفقیت یا شکست مالی شرکت را تعیین می‌کند. اگر در انتخاب الگوی مناسب مالی شرکت دچار تردید هستید، می‌توانید از کارشناسان امور مالی کمک بگیرید. این کار ارزش هزینه کردن را دارد.


    9. تنظیم برنامه‌ای برای گریز از خطرات احتمالی.

    تمام شرکت‌های بزرگ و موفق روش‌هایی برای اجتناب از وضعیت خطر و نجات از آن در نظر می‌گیرند. در این بخش باید رشد درآمد، بازدهی، موفقیت و عدم موفقیت در بازار را در نظر بگیرید.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی