عصر بازار

افزایش ۱۵ درصدی حق بیمه‌های تکمیلی

عصر اعتبار- مدیرعامل بیمه دانا با اشاره به اینکه عمده مطالبات معوق بیمارستان‌ها از شرکت‌های بیمه مربوط به بیمه‌های اولیه است، گفت: بیمه‌های تکمیلی درمان با اصلاح ۱۵ درصدی تعرفه این مشکل را حل کرده است.

افزایش ۱۵ درصدی حق بیمه‌های تکمیلی
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۸:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از فارس، بیژن صادق گفت علی‌رغم آثار مثبت طرح تحول سلامت، افزایش تعرفه‌های درمان باعث زیان بیمه‌گران شده به گونه‌ای که چندی قبل رئیس یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی به دلیل عدم ایفای تعهدات دستگاه‌های بیمه‌گر ناگزیر به صدور دستورالعمل ویژه به بیمارستان‌های تابعه شد، این عدم ایفای تعهدات تا چه حد به بیمه‌های تکمیلی درمان برمی‌گردد، اظهار داشت: واقعیت این است بیشترین آثاری که در رابطه با طرح تحول سلامت ذکر کردید بر روی بیمه‌های اولیه مانند تأمین اجتماعی، خدمات درمانی نیروهای مسلح و بیمه‌های خویش‌فرما بوده است.

    وی خاطرنشان کرد: قریب به یک دهه هیچ تغییری بر روی تعرفه‌های پزشکی صورت نگرفته و افزایش تعرفه‌ها به تأخیر افتاده بود.

    مدیرعامل شرکت بیمه دانا که در قالب یک کنسرسیوم سهم 55 درصدی در سبد بیمه تکمیلی درمان کشور دارد، اضافه کرد: اصلاح تعرفه‌های درمان هزینه‌های شرکت‌های بیمه تجاری در حوزه بیمه تکمیلی را نیز تحت تأثیر قرار داده است، اما علی‌رغم هزینه‌هایی که طرح تحول سلامت برای بخش درمان ایجاد کرد،  بیمه‌‌های تجاری در یکی ـ دو سال اخیر توانستند تغییراتی را بر روی حق بیمه‌ها اعمال کرده و خود را با شرایط جدید تطبیق دهند.

    صادق گفت: در واقع نسبت به چند سال قبل تفاوت ماهوی بین بیمه‌های تکمیلی درمان شرکت‌های تجاری اتفاق نیفتاده است این در حالی است که اجرای طرح تحول سلامت برای بیمه‌شدگان آثار مثبتی داشته و بسیاری از خدمات درمانی، بستری و جراحی که قبلا تحمل هزینه‌های سنگینی را می‌طلبید اکنون تنها با پرداخت 5 درصد هزینه‌ها در بیمارستان‌های دولتی و تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی قابل انجام است.

    وی در پاسخ به تاکید خبرنگار فارس که یعنی عدم ایفای تعهدات شرکت‌های بیمه‌گر بیمه اصلاً به بیمه‌های تکمیلی درمان بازنمی‌گردد، اظهار داشت: نمی‌توان این را به جرأت گفت؛ اما قریب به اتفاق و اکثریت مربوط به بیمه‌های اولیه است.

    مدیرعامل بیمه دانا اضافه کرد: تعهدات شرکت ما به عنوان عرضه‌کننده خدمات بیمه تکمیلی ممکن است با چند روز تأخیر انجام شود و قطع به یقین اگر به تعهداتمان عمل نکنیم، طرف‌های قرارداد اقدام به لغو قرارداد با شرکت می‌کنند.

    صادق گفت: نمی‌توانم مشخصاً بگویم که این تأخیر چند روز و یا چند هفته است، ولی به یقین می‌گویم اگر تعهداتمان را انجام ندهیم اولین پیامد آن لغو قرارداد خواهد بود که به ضرر ماست.

    خبرنگار فارس به صادق گفت اخیراً سندیکای بیمه‌گران برای حل مشکلات بیمه‌ تکمیلی درمان جلساتی داشته و تصمیماتی گرفته است، تصمیم جمعی بیمه‌ها در این رابطه چه بود؟

    وی پاسخ داد: توصیه بیمه مرکزی و سندیکا به شرکت‌های بیمه‌گر ایفای تعهدات در کمترین فاصله زمانی است و اینکه تأخیرهای موجود در پرداخت خسارت را به حداقل برسانیم و رضایت بیمه‌گذاران را به دست آوریم.

    صادق بر این اساس از اصلاح تعرفه‌های بیمه تکمیلی درمان تا 15 درصد خبر داد.

    خبرنگار فارس گفت: طی سال‌های قبل بیمه دانا به عنوان یکی از فعال‌ترین شرکت‌های بیمه‌گر در حوزه بیمه تکمیلی درمان دچار بحران مالی شدید و عدم توان پرداخت خسارات شده بود، تا چه توانسته‌اید از این بحران عبور کنید.

    وی پاسخ داد: با توجه به سیستم‌ جدید نرم‌افزاری در طول 4 سال گذشته میزان پرداخت خسارت بسیار به روز شده است و توانسته رضایت‌مندی بسیاری از بیمه‌شدگان ما را فراهم کند.

    مدیرعامل بیمه دانا با تأکید بر اینکه طی 4 سال گذشته ما با چنین مشکلاتی روبرو نبوده‌ایم، افزود: تلاش کرده‌ایم زیان انباشته شرکت هر سال کاهش یافته و در یکی ـ دو سال اخیر به حداقل برسد.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس اجرای طرح جامع سلامت در دولت یازدهم تعرفه‌های درمان را با افزایش چشمگیری همراه کرد و این مسئله فشار چشمگیری را بر دستگاه‌ها و شرکت‌های بیمه‌گر اعم از خصوصی و دولتی وارد آورد.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی