عصر بازار

زبان و ادبیات پارسی؛ آنچه بدان می‌نازیم

عصر اعتبار- از سال ۱۳۸۱، بیست و هفتم شهریور روز شعر و ادب پارسی نام‌گذاری شده و دلیل انتخاب این روز برای بزرگداشت شعر و ادب پارسی، درگذشت سیدمحمدحسین بهجت‌ تبریزی مشهور به شهریار در روز ۲۷ شهریور ۱۳۶۷ است.

زبان و ادبیات پارسی؛ آنچه بدان می‌نازیم
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار»، شهریار از تواناترین و پرآوازه‌ترین شاعران قرن گذشته شمسی است که آثاری بی‌بدیل در انواع گونه‌های شعری دارد.
    زبان و ادب پارسی یکی از با ارزش‌ترین داشته‌های ملت ایران است که با درخشش شاعرانی همچون فردوسی، سعدی، حافظ، مولوی، خیام، سنایی و تعداد کثیری از شاعران و ادیبان نامی و گمنام دیگر، همچنان جایگاه یکی از ستون‌های اصلی هویت ایرانی را داراست که دامنه آن فراتر از مرزهای ایران به سایر کشورها و اقوام فلات ایران نیز توسعه می‌یابد و لقب زبان دوم جهان اسلام را یدک می‌کشد. حفظ و تعالی زبان و ادبیات پارسی تنها مرهون زحمات شهریار یا فردوسی نیست گرچه اگر فردوسی نبود، زبان و ادبیات پارسی به شکلی نبود که امروز در اختیار ما هست، اما این روز را بهتر است متعلق به همه آنهایی بدانیم که به هر نحوی در حفظ و حراست از فرهنگ و زبان خویش، تلاش کرده‌اند.
    ما این روز فرخنده را به همه آنها که بر شهد شیرین شعر و ادبیات پارسی افزوده یا از آن چشیده‌ و لذت برده‌اند، شادباش می‌گوییم.

    بیمه زندگی خاورمیانه؛ آنجا که زندگی هست

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی