عصر بازار

شرط تفکیک مشاغل دائم از موقت

عصر اعتبار- دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران می‌گوید اگر آیین‌نامه تبصره ۱ و ۲ ماده ۷ قانون کار نوشته شود بسیاری از مشاغل موقت به دائم تبدیل و تکلیف قراردادهای کار روشن می‌شود.

شرط تفکیک مشاغل دائم از موقت
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایسنا، هادی ابوی اظهار کرد: معتقدیم قانون بد بهتر از بی قانونی است و اگر عده‌ای مدعی‌اند قانون کار ضد تولید است به این دلیل است که قانون کار به درستی اجرا نمی‌شود.

    وی افزود: تلاش گروه‌های کارگری در طول سال‌های گذشته این بوده که مواد و تبصره‌های حمایتی از کارگران در قانون کار به درستی اجرایی شود چرا که اگر قانون کار به طور کامل به اجرا درآید نیازی به اصلاح نیست.

    دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با اشاره به تصویب کمیته امنیت شغلی و روابط کار در شورای عالی کار اظهار کرد: معاونت روابط کار و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی طی جلساتی که تاکنون در این خصوص برگزار شده برای نگارش آیین نامه تبصره یک و دو ماده 7 به توافق رسیده‌اند و اگر این آیین نامه هرچه سریعتر تدوین شود تفکیک مشاغل دائم از موقت صورت می‌گیرد و تکلیف قراردادهای کار هم روشن می‌شود.

    وی در پاسخ به این پرسش که چرا تاکنون اراده‌ای برای تدوین این آیین نامه وجود نداشت؟ گفت: قانون کار در تبصره یک و دو ماده 7 به بحث قراردادهای دائم و غیر دائم اشاره کرده و وزارت کار مکلف شده تا لیست کارهای موقت مثل راهسازی، سد سازی و کارهای ساختمانی را ارائه کند، ولی برخی مشاغل ماهیت دائم دارند و جزو مشاغل موقت به شمار نمی‌روند که انتظار این است مشاغل موقت، مقطعی و پیمانکاری مشخص شود و شرط آن نوشتن آیین نامه مربوطه است.

    ابوی گفت: عده‌ای از نوشتن آیین نامه می‌ترسند چون اگر تدوین شود خیلی ازمشاغل موقت تبدیل به مشاغل دائم می شود و قراردادهای کار این مشاغل هم تغییر می‌کند.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی