عصر بازار

رئیس بانک جهانی:

جهان تا سال ۲۰۵۰ به ۳۰۰ میلیون شغل جدید نیاز دارد

عصر اعتبار- رئیس بانک جهانی سرمایه گذاری روی نیروی انسانی را برای آینده کشورها تعیین کننده دانست و اعلام کرد: تا سال ۲۰۵۰ میلادی جهان به ایجاد ۳۰۰ میلیون شغل جدید نیازمند است.

جهان تا سال ۲۰۵۰ به ۳۰۰ میلیون شغل جدید نیاز دارد
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۸:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایرنا, «جیم یونگ کیم» بعداز ظهر دیروز در همایش «نقش دولت ها در ساخت سرمایه انسانی» اعلام کرد: سرمایه گذاری روی نیروی انسانی اهمیت حیاتی دارد و تعیین کننده آینده کشورهاست.

    وی همچنین هشدار داد: تا سال 2050 میلادی 150میلیون نفر از جمعیت نیروی کار جهان کم و 450 میلیون نفر به این جمعیت اضافه می شود و یعنی اینکه تا سال 2050 جهان به ایجاد 300 میلیون شغل جدید نیازمند است.
    وی افزود: چالش ما تنها محدود به تعداد شغل مورد نیاز جهان نیست، بلکه کیفیت زندگی بشر پس از آمدن اینترنت به زندگی هشت میلیارد انسان را نیز شامل می شود.
    کیم ادامه داد: مقایسه، میان دستمزد افراد نیست بلکه میان چیزی است که می تواند از طریق اینترنت در دسترس افراد قرار گیرد و موجب افزایش خواسته ها شود، زیرا فرهنگ و طبیعت کار به طور کلی تغییر خواهد کرد.
    رئیس بانک جهانی همچنین کشورهایی را مثال زد که تلاش می کنند با استفاده از فناوری، استاندارد زندگی را افزایش دهند، مانند روآندا که از پهبادها برای ارایه خدمات پزشکی استفاده می کند.
    این مقام بین المللی تصریح کرد: این پیشرفت در به خدمت گرفتن فناوری، چالش آفرین نیز هست.
    به گفته کیم، اتفاقات زیادی در بخش فناوری افتاده است و سوالات زیادی در این زمینه وجود دارد که آیا کشورهای کمتر توسعه یافته جهان که درآمد کمتری دارند می توانند در این رقابت نقشی داشته باشند؟
    رئیس بانک جهانی با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری دولت ها در آموزش و پرورش بیان کرد: 250 میلیون کودک در سراسر جهان بیسواد هستند و معادل همین تعداد نیز از مدرسه بازمانده اند.
    به گفته این مقام جهانی، برای آماده سازی دانش آموزان، ما باید اطمینان پیدا کنیم که آنها فرصت یادگیری حل مساله، خلاق بودن و تفکر قیاسی را پیدا می کنند و همچنین این شانس به آنها داده می شود که در آینده از این مهارت ها برای مشارکت در اقتصاد استفاده کنند.
    کیم همچنین گفت: 30 درصد جمعیت کشورهای اندونزی، هند و پاکستان و 18 درصد جمعیت خاورمیانه و شمال آفریقا با مشکل سوء تغذیه مواجهند.
    وی از دولت ها خواست، برنامه ها و خط مشی هایی را در پیش بگیرند که متضمن ایجاد فرصت های برابر برای شهروندان و حاوی سرمایه گذاری های اساسی باشد.
    این مقام بین المللی یادآور شد، اغلب کشورهای موفق جهان، آنهایی هستند که روی جمعیت سرمایه گذاری و این سرمایه گذاری ها را از سطوح سنی بسیار پایین جمعیت شروع کرده اند.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو