عصر بازار

دلایل توقف ۴ نماد بانکی و ۲۰ نماد غیر بانکی

عصر اعتبار- تازه ترین آمارها نشان می دهد که نماد ۴ بانک همچنان در بورس متوقف است و در کنار آن ۲۰ نماد غیر بانکی نیز به دلایل متفاوت در بازار سهام ممنوع المعامله هستند.

دلایل توقف ۴ نماد بانکی و ۲۰ نماد غیر بانکی
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایبِنا، بر اساس این گزارش از میان 24 شرکتی که در حال حاضر در بازار سهام با توقف نماد مواجه هستند، نماد چهار بانک «صادرات، پارسیان، پاسارگاد و تجارت» نیز متوقف است.

    زمان توقف نماد بانکی ها

    نگاهی به آمار منتشر شده مشخص می کند که نماد بانک صادرات با آغاز توقف از 29 تیر ماه سال 95، بعد از گذشت بیش از 20 ماه طولانی ترین زمان توقف را در بین سه بانک دیگر تجربه کرده است.

    همچنین بعد از بانک صاردات، توقف نماد بانک پارسیان که از 15 آبان ماه سال 95 آغاز شده بعد از گذشت بیش از 16 ماه در رده دوم توقف طولانی مدت در بین بانک های بورسی قرار دارد. افزون بر این بررسی ها نشان می دهد، نماد بانک پاسارگاد نیز با توقف از 2 آذر ماه سال 95 که بیش از 15 ماه از آن می گذرد در رده سوم توقف های طولانی در بین چهار بانک قرار دارد.

    در همین حال، نماد بانک تجارت به عنوان چهارمین و آخرین بانکی که نماد معاملاتی آن در بورس از روز 27 تیر ماه سال جاری تا به امروز در تالار شیشه ای با توقف مواجه شده با بیش از 7 ماه در رده آخر میان شرکت های بانکی بورس از نظر زمان توقف نماد قرار دارد.

    دلایل توقف نمادهای بانکی

    بر مبنای اطلاعات منتشر شده از سوی اداره آمار بورس تهران و ارزیابی ها، چهار نماد بانک «صادرات، پارسیان، پاسارگاد و تجارت» در وضعیت تعلیق قرار دارد و با توجه به اینکه برخی از این بانک ها مجمع سالیانه صاحبان سهام خود را نیز برگزار کرده اند، احتمالا پس از شفاف سازی های مالی مورد نظر سازمان بورس و اوراق بهادار با گشایش نماد معاملاتی مواجه می شوند تا سهامدران این چهار بانک بتوانند پس از ماه ها نسبت به خرید و فروش سهم های خود اقدام کنند.

    اسامی و دلایل توقف نماد 20 شرکت

     علاوه بر چهار بانک در لیست توقف نمادهای بورسی نام 20 شرکت «گروه صنایع بهشهرایران، سرمایه گذاری توکافولد، سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران، سرمایه گذاری توسعه آذربایجان، های وب، نهادهای مالی بورس، تامین ماسه ریخته گری، کارگزاران بورس، لوله وماشین سازی ایران، صنایع آذرآب، نوش مازندران، نیروکلر، سیمان مازندران، سیمان کرمان، سیمان خاش، دکترعبیدی، صنایع ریخته گری ایران، بورس تهران، کارخانجات تولیدی شهید قندی و کنتورسازی ایران» نیز به چشم می خورد که با دلایل متفاوتی همانند افشای اطلاعات با اهمیت، برگزاری مجمع، افزایش سرمایه و شفاف سازی صورت های مالی با تابلوی ممنوع المعامله بودن در تالار شیشه ای مواجه شده اند.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی