عصر بازار

سرپرست شعبه بانک صنعت و معدن استان کرمانشاه:

ایجاد ۱۳۳۶ شغل مستقیم در استان با تسهیلات این بانک در سال ۹۶

عصر اعتبار- درسال ۹۶ سه طرح بزرگ صنعتی با تامین مالی ۹ میلیون یورویی و ۸۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومانی بانک صنعت در استان کرمانشاه به بهره برداری رسید و موجب اشتغال مستقیم تعداد ۱۳۳۶ نفر شد.

ایجاد ۱۳۳۶ شغل مستقیم در استان با تسهیلات این بانک در سال ۹۶
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار»، محمد کلانتری سرپرست شعبه کرمانشاه بانک صنعت و معدن ضمن بیان خبر یاد شده به سئوالات این پایگاه در خصوص نقش بانک در راستای توسعه صنعتی استان پاسخ گفت:
    استان از نظر توسعه صنعتی در چه وضعیتی قرار دارد و پتانسیل های استان برای توسعه صنعتی چیست؟
    در استان کرمانشاه 1000 واحد تولیدی ، دارای پروانه بهره برداری صنعتی فعال است که نتیجه آن اشتغال حدوداً 30 هزار نفراست؛ 92 درصد این واحدها صنایع کوچک با اشتغال کمتر از 50 نفر ، 4 درصد صنایع متوسط با اشتغال بین 50 تا 100 نفر و 4 درصد نیز صنایع بزرگ با اشتغال بیش از 100 نفر در حال فعالیت می باشند.
    همچنین واحد های تولید کننده خودرو ، روغن نباتی ، سیمان ، کاشی و سرامیک ، میلگرد و تیرآهن ،‌ لبنیات ، انواع دارو ، قند و رب گوجه فرنگی از مهمترین واحدهای صنعتی این استان است.
    استان کرمانشاه با توجه به موقعیت استراتژیک و همجواری با کشور عراق دارای بهترین مزیت سرمایه گذاری جهت تولید محصولات صنعتی و صادرات به عراق و سایر کشورها است. در شهرکهای صنعتی استان، مشوق های معنی داری جهت سرمایه گذاری وجود دارد ، از جمله قیمت زمین که در برخی از شهرکها از 50 تا 85 درصد کاهش قیمت داشته و وجود شهرکهایی که شامل معافیت مالیاتی از 13 تا 15 سال می باشند و در بسیاری از شهرکها صنعتی استان امکانات زیر بنایی از جمله ، آب ، برق ، گاز ، تلفن و فیبر نوری نیز وجود دارد.
    از سوی دیگر وجود 260 معدن فعال با ذخیره قطعی 1082 میلیون تن و استخراج سالیانه 17.5 میلیون تن و وجود 20 نوع ماده معدنی در استان از جمله : قیر طبیعی ( بیتومین )‌ سنگ تزئینی ، (‌4 نوع مرمریت ،‌لایم استون ،‌ تراورتن ،‌ گرانیت )‌ سنگ های ساختمانی (‌سنگ لاشه و مخلوط کوهی )‌ سنگ گچ ،‌ فلدسپات ،‌خاک صنعتی دولومیت از منابع طبیعی استان کرمانشاه محسوب می شود.
    بانک صنعت و معدن در فعال ساختن پتانسیل ها و ایجاد واحدهای صنعتی در استان تاکنون چه نقشی داشته است؟

    بانک صنعت و معدن بر اساس نقش توسعه ای و تخصصی خود با تزریق تسهیلات به صنعت استان ، باعث شکوفایی و فعال شدن پتانسیل صنعتی و معدنی در حوزه های صنعت کاشی ، صنعت خودرو سازی (که به منزله ورود استان به صنعت خودرو و گامی مهم در راستای صنعتی شدن استان می باشد) ، صنایع قطعه سازی خودرو های سبک و سنگین، فرآوری و تولید شیرین بیان بصورت بلوک و پودر ( کاملاً صادرات محور) ، فعال شدن پتانسیل های موجود در بخش صنایع غذایی و محصولات لبنی، فرآوری قیر در بخش معدن و ایجاد واحد صنعتی تولید نخ لاستیک خودروهای سبک و سنگین شده است.
    چه راهکارهایی برای ارائه خدمات هرچه بهتر به مشتریان دارید؟
    مهمترین عامل برای جذب مشتری و تمرکز حساب مشتریان ، تنوع در محصولات و خدمات بانکی است که در این راستا ،‌ بر اساس سیاستهای اعتباری بانک ، با ارائه خدماتی از قبیل صدور انواع ضمانت نامه ، ‌ایجاد حدود اعتباری ،‌ ارائه تسهیلات از محل کمکهای فنی و اعتباری ، پرداخت حقوق پرسنل ،‌ ایجاد صندوق امانات و..... این مهم عملیاتی شده و نیازمند رشد مستمر در خصوص تنوع محصولات قابل ارائه می باشد.
    به موارد فوق بازاریابی و شناسایی صنعت گران خوشنام و شناساندن بانک صنعت و معدن بعنوان بانک توسعه ای - تخصصی بخش صنعت و معدن را باید اضافه کرد ؛ همچنین رفتار کارکنان بعنوان یک تیم منسجم و پاسخ به خواسته های مشتریان در کمترین زمان ممکن به منظور جلب رضایت مشتریان در دستور کار شعبه قرار گرفته است ، به نحوی که طی سال 96 منابع شعبه 300 درصد رشد داشته است.
    طی سال های اخیر چه واحدهای صنعتی در استان شما بهره برداری شده و چه میزان اشتغال ایجاد کرده است؟
    طی سال 96 سه طرح با مشارکت بانک صنعت و معدن با حجم 80 میلیارد و 400 میلیون تومان تسهیلات ریالی ، 9 میلیون یورو تسهیلات ارزی و تعداد 1336 اشتغال مستقیم به بهره برداری رسید. از جمله این طرح ها می توان به ایران خودرو کرمانشاه با تسهیلات 45 میلیارد تومان و میزان اشتغال 900 نفر ، ایلیا ذرت سبز با تسهیلات ارزی بیش از 9 میلیون یورو و تسهیلات ریالی 21 میلیارد تومان و اشتغال 400 نفر و فرش رجال کرمانشاه با تسهیلات 14 میلیارد و 400 میلیون تومانی و اشتغال 36 نفر اشاره کرد.
    تعداد واحدهای صنعتی در حال اجرا در استان ؟ درصد پیشرفت آنها؟
    در حال حاضر تعداد 5 طرح با مبلغ تسهیلات ارزی 114.3 میلیون یورو و تسهیلات ریالی 35 میلیارد تومان در حال اجرا می باشند که این طرح ها شامل شرکت زمزم آذربایجان ( کرمانشاه ) با مبلغ تسهیلات 59.6 میلیون یورو و برآورد اشتغال مستقیم 164 نفر و میزان پیشرفت فیزیک 70درصد جهت تولید قوطی آلومینیومی دو تکه، شرکت ذوب آهن بیستون با مبلغ تسهیلات 52.1 میلیون یورو و برآورد اشتغال مستقیم 253 نفر و پیشرفت فیزیکی 75 درصد جهت تولید شمش فولادی، شرکت کاغذ سازی بیستون تأمین با تسهیلات ریالی 13 میلیارد تومانی و برآورد اشتغال مستقیم 130 نفر و میزان پیشرفت فیزیکی 60 درصد جهت تولید انواع تست لاینر و وایت تایپ و شرکت ایمان سرم با مبلغ تسهیلات ریالی 1 میلیارد و 700 میلیون تومانی و تسهیلات ارزی 2.6 میلیون یورویی با پیشرفت فیزیکی 70 درصد و اشتغال 65 نفر جهت تولید انواع سرم های تزریقی می باشد.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی