عصر بازار

مدیرکل دفتر راهبری سیستم‌های سازمان تأمین اجتماعی:

نرم‌افزارهای نسخ الکترونیک هوشمند پیاده‌سازی شده‌اند

عصر اعتبار- سامانه نسخه الکترونیک مبتنی بر وب توسط پزشکان قابل دسترس است و هر پزشکی در این سامانه ثبت‌نام کند، پس از تأیید ۶۰ درصد از مطالبات خود را به‌صورت الکترونیکی دریافت می‌کند.

نرم‌افزارهای نسخ الکترونیک هوشمند پیاده‌سازی شده‌اند
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از فارس، علی معیری مدیرکل دفتر راهبری سیستم‌های سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه امضای الکترونیکی برای پزشکان، از پیش‌نیازهای تعمیم طرح حذف دفترچه و تولید نسخه الکترونیک است، گفت: براساس سیاست‌گذاری کلان و توافقات انجام شده نسخ الکترونیک به واسطه امضای دیجیتال سازمان نظام پزشکی قابل اجرا است و طبق برنامه‌ریزی انجام شده پس از تأمین زیرساخت‌های‌ مورد نیاز و فرآیندهای مرتبط، در تمامی مراکز طرف قرارداد اجرایی می‌شود.

    وی افزود: یکی از اقدامات فناوری اطلاعات سازمان تأمین اجتماعی، شناسایی نرم‌افزار های تولید نسخ در مطب‌ها و مراکز درمانی، درمانگاه‌ها، کلینیک های تخصصی و ... است؛ طبق برنامه‌های پیش رو، پیاده‌سازی وب‌سرویس ارتباطی بین سامانه نسخه الکترونیک و نرم‌افزارهای شناسایی شده ازجمله اقدامات پیشران است و در قالب یک محصول نهایی به طرف قراردادهایی که استانداردها و شرایط سازمان تأمین اجتماعی را رعایت کند، قابل ارائه خواهد بود.

    مدیرکل دفتر راهبری سیستم‌های سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: این سازمان برای افزایش ضریب امنیت در امور مالی از سرویس امضای دیجیتال مبتنی بر موبایل (MSS) استفاده می‌کند، همچنین اسناد پرداختی پس از امضای دیجیتال همراه از طریق تبادلات الکترونیکی به بانک ارسال می‌شوند.

    وی گفت: سامانه نسخه الکترونیک مبتنی بر وب می‌باشد و بر بستر اینترنت توسط پزشکان قابل دسترس است؛ همچنین با توجه به اینکه ارائه سرویس های درمانی از حساسیت ویژه ای برخوردار هستند، نباید وقفه‌ای در آن ایجاد شود؛ نیازمندیهای زیرساختی کاربران در قالب سندی فنی و مدون برای پزشکان طرف قرارداد آماده و ارائه شده است.

    معیری با اشاره به اینکه نقطه کانونی و حیاتی سازمـــان، داده‌های موجود در دیتـــــا سنتر است، افزود: داده‌های این سامانه به صورت متمرکز در دیتا سنتر سازمان ذخیره می‌شود؛ همچنین در همین راستا سازمان تامین اجتماعی نسبت به تقویت منابع زیرساختی و مرکز داده خود اقدام و ظرفیت های لازم را ایجاد کرده تا از بروز هرگونه مشکل احتمالی جلوگیری شود.

    وی گفت: با توجه به ملی بودن این طرح نیاز است تا هماهنگی و همکاری چندجانبه سازمان تأمین اجتماعی، وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی و سایر ارگان‌های وابسته وجود داشته باشد و کارگروه مشترکی بین طرف‌ها شکل گیرد تا روند اجرای موفقیت‌آمیز پروژه را تضمین کند.

    معیری در پایان اظهار داشت: اجرای مکانیزم تشویقی پرداخت علی‌الحساب پزشکان به‌صورت برخط و روزانه در طرح کارت الکترونیک هوشمند در حال انجام است و هر پزشکی در این سامانه ثبت نام کند و تأیید شود، از ماه آینده زمان نام‌نویسی 60 درصد از مطالبات خود را به‌صورت الکترونیکی و برخط دریافت خواهد کرد.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی