عصر بازار

صندوق بین‌المللی پول:

رشد اقتصادی اکثر کشورهای جهان کاهش می‌یابد

عصر اعتبار- صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد رشد اقتصادی جهان به دلیل تهدیدات مختلف شکننده تر و کمتر خواهد شد.

رشد اقتصادی اکثر کشورهای جهان کاهش می‌یابد
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایسنا، در بازبینی صندوق از چشم انداز اقتصاد جهانی،  با افزایش تنش ها در تجارت ، در 2 سال پیش رو رشد اقتصاد کشورهای جهان به طور متوسط کند تر خواهد شد. صندوق پیش بینی کرده است متوسط رشداقتصاد جهانی برای سال جاری و سال آینده 3.9 درصد باشد. با وجود نیرومند ماندن رشد اقتصادی در کشورهای توسعه یافته، رشد اقتصادی کشورهای اتحادیه اروپا، ژاپن و انگلیس کاهش خواهد یافت. متوسط رشد کشورهای توسعه یافته 2.4 درصد در سال 2018 و 2.2 درصد در سال 2019 پیش بینی شده است.

    برای سال 2018 و 2019 رشد اقتصادی آمریکا به ترتیب  2.4 . 2.2 درصد، آلمان 2.2 و 2.1 درصد، فرانسه 1.8 و 1.7 درصد، ایتالیا 1.2 و 1درصد، اسپانیا 2.8 و 2 درصد، ژاپن 1 و 0و9 درصد، انگلیس 1.5 و  1.4درصد و کانادا 2.1 و 2 درصد پیش بینی شده است.

    در گروه کشورهای نوظهور و در حال توسعه، متوسط نرخ رشد اقتصادی بالاتر از متوسط جهانی خواهد بود و 4.9 درصد در سال 2018 و 5.1 درصد در سال 2019 پیش بینی شده است. رشد چین مستحکم باقی خواهد ماند اما نرخ رشد در بسیاری از کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکای لاتین کمتر از متوسط پیش بینی شده است.

    برای سال 2018 و 2019، نرخ رشد اقتصادی روسیه به ترتیب 1.7 و 1.5 درصد، چین 6.6 و 6.4 درصد، هند 7.3 و 7.5 درصد، عربستان 1.9 و 1.9 درصد و اتحادیه آ.سه.آن ( متشکل از کشورهای تایلند، برونئی، مالزی، سنگاپور، تایلند، ویتنام، فیلیپین، اندونزی، میانمار و کامبوج) 5.3 و 5.3 درصد پیش بینی شده است.

    متوسط نرخ رشد منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا که ایران نیز در آن قرار دارد برای سال جاری 3.5 درصد و برای سال آینده 3.9 درصد پیش بینی شده است.

    صندوق سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا را کماکان کانون توسعه مالی عنوان کرده است و احتمال افزایش نرخ بهره را با توجه به نرخ تورم مطلوب و وضعیت بسیار مناسب اشتغال در این کشور بالا دانسته است. تقویت ارزش دلار در برابر سایر همتایان خود از دیگر نکات مهم این گزارش بود که به عقیده صندوق پول در ماه‌های آینده نیز تداوم خواهد یافت.

    از سوی دیگر خطر تنش‌های تجاری تکان‌هایی را به اقتصاد جهانی وارد آورده است. صندوق بین المللی پول از اثرگذاری منازعات تجاری بر اطمینان فعالان تجاری، قیمت دارایی ها و سرمایه گذاری ها به عنوان بزرگ ترین خطر پیش روی اقتصاد جهانی نام برده است.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو