عصر بازار

رییس و اعضای گروه روابط پارلمانی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد:

تاکید بر اقدامات جدی و عملی و ضمانت‌های اروپا در زمینه برجام

عصر اعتبار- رییس و اعضای گروه روابط پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با اروپا در نشست مشترک با همتایان اروپایی خود بر لزوم اعمال اقدامات عملی اروپا در قبال خفظ برجام تاکید کردند.

تاکید بر اقدامات جدی و عملی و ضمانت‌های اروپا در زمینه برجام
نسخه قابل چاپ
شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از خبرگزاری خانه ملت، کاظم جلالی رییس و اعضای گروه روابط پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با پارلمان اروپا که به منظور دیدار و گفتگو با مقامات سیاسی و مسئولان پارلمان اروپا عازم بروکسل شده‌اند با همتایان اروپایی خود دیدار و گفتگو کردند.
    کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و رئیس گروه روابط پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با پارلمان اروپا نیز در ابتدای این دیدار با اشاره به موضوع برجام و عملکرد اروپا در این خصوص اظهار داشت‌: در موضوع برجام نیاز به اقدام عملی و ملموس از سوی اروپا هستیم و در این زمینه نباید تنها به شعار بسنده شود.
    وی ضمن انتقاد از سیاست یکجانبه‌گرایی آمریکا، تصریح کرد: آمریکا همیشه به دنبال یکجانبه‌گرایی در عرصه جهانی بوده و کشورهای دنیا این را نمی‌پسندند و دنیا باید به صورت چندجانبه اداره شود.
    نایب رئیس اتحادیه بین‌المجالس جهانی به آغاز مذاکرات برجام میان جمهوری اسلامی ایران و اروپا اشاره کرد و گفت: برجام ابتدا میان ایران و اروپا آغاز شد و پس از آن چین و روسیه و در نهایت آمریکا به آن پیوستند.
    وی ادامه داد: آمریکا به شکل غیرقانونی، غیر حقوقی و غیر اخلاقی از برجام خارج شد و با خروج از برجام برخلاف حقوق بین الملل، نشان داد که در عرصه بین‌الملل مسئولیت پذیر و قابل اعتماد نیست.
    جلالی با تاکید بر وظیفه مضاعف اروپا در حفظ برجام افزود: مردم ایران سوالات برحقی درباره منافع اقتصادی و دستاوردهای برجام دارند و اروپا باید به شکل عملی و ملموس علاوه بر انجام وظایف خود، نقایص به وجود آمده بر اثر خروج یکجانبه آمریکا را نیز جبران کند.
    نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از مدارای اروپا در قبال نقض حقوق بین‌الملل تاکید کرد: در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر انجام وظایف و تعهدات ایران صحه گذاشته و از سوی دیگر ترامپ سیاست‌های مخربی را در پیش گرفته است، خروج شرکت‌های اروپایی از ایران، نوعی جایزه دادن به ترامپ و خدشه‌دار کردن وجهه اروپا در عرصه بین‌المللی است .
    وی خواستار اندیشیدن تدابیری توسط اتحادیه اروپا در خصوص برجام شد و ادامه داد: رفتار ایران در مسئله برجام تا کنون حکیمانه بوده است اما اروپا نیز باید با سرعت‌، اقدامات عملی انجام دهد.
    جلالی تصریح کرد: منتظر تضمین‌های عینی و اقدامات مشخص عملی از سوی اروپا برای ماندن در برجام هستیم.
    رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در این نشست با بیان اینکه برجام یک زبان و بیان مشترکی برای حل و فصل مسائل بین‌المللی ایجاد کرد، گفت: اگر قرار باشد در آینده اروپا برای حل و فصل منازعات بین‌المللی وزن داشته باشد، مشکلات به وجود آمده در برجام به عنوان دلیل عقب نشینی مذاکره‌کنندگان با اروپا خواهد بود چراکه گفته می‌شود اروپا در مذاکرات،‌تفاهم‌نامه را امضا خواهد کرد و در زمان مسئولیت‌پذیری از پذیرفتن مسئولیت شانه خالی خواهد کرد.
    وی افزود: ما به عنوان نمایندگان پارلمانی و نمایندگانی که از دل آرای مردم به مجالس راه پیدا کرده‌ایم باید برای مشکلات به وجود آمده در برجام پاسخ مناسبی برای مردم داشته داشته باشیم.
    رییس گروه روابط پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با پارلمان اروپا، تاکید کرد: در منطقه ما هرجا دولت‌ها تضعیف شده‌اند تروریست‌ها جای دولت‌ها را گرفته‌اند.
    وی با بیان اینکه دموکراسی با اسلحه، تروریست‌ها و آدم‌کش‌ها به وجود نمی‌آید،‌ گفت: در ابتدا برخی در جامعه مدنی سوریه مخالف آقای بشار اسد بودند اما پس از حضور ترویست‌ها در این کشور و جنایات انجام شده، همان منتقدان به عنوان حامی سوریه تبدیل شدند.
    عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص مسئله یمن گفت: عربستان سعوی ادعا می‌کند که گروهی در یمن کودتا کرده است اما چگونه است که سعودی‌ها 3 سال پی‌درپی بر سر مردم بی‌گناه یمن بمب می‌ریزند و نمی‌توانند آن گروهی که ادعا می‌کنند را از بین ببرند؟ اگر اینها تنها یک گروه بودند که با این همه کشتار تاکنون از بین می‌رفتند.
    وی با بیان اینکه عربستان سعودی باید ریختن بمب بر سر مردم بی‌دفاع یمن را متوقف کند، گفت: پس از توقف جنایات عربستان در یمن باید سرنوشت این کشور توسط مردم آن تعیین شود.
    رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با انتقاد از سکوت اروپا و مجامع بین‌المللی درخصوص مسئله بحرین، گفت: ترامپ به کمک عربستان و رژیم صهیونیستی فضای ایران‌هراسی در منطقه و جهان به راه انداخته است در حالی که اگر فردی به طور واقع‌نگرانه به مسائل منطقه نگاه کند متوجه می‌شود که جمهوری اسلامی ایران نخستین کشوری بود که مبارزه واقعی با تروریست‌ها را در پیش گرفته است.
    وی با بیان اینکه حجم عمده تروریست‌ها از داخل اروپا به منطقه آمده‌اند، تصریح کرد: کشورهای اروپایی به این موضوع نگاه کنند که چرا این حجم بالا از ترویست‌ها از کشورهای اروپایی به منطقه خاورمیانه آمده‌اند؟
    نایب رییس اتحادیه بین‌المجالس جهانی با بیان اینکه مبارزه با تروریست‌ها باید واقعی باشد، گفت:‌ امروز برای مبارزه با تروریسم باید همفکری داشته‌ باشیم.
    جلالی با بیان اینکه به مسائل یمن،‌ سوریه و منطقه باید به صورت واقع بینانه نگاه شود، تاکید کرد: ما قائل به این هستیم که مشکلات منطقه باید با مشارکت کشورهای منطقه حل و فصل شود.
    در این دیدار که یانوش لواندوفسکی رئیس گروه روابط پارلمانی اروپا با جمهوری اسلامی ایران، ارنست نایب رئیس و بوچنر عضو گروه روابط پارلمانی اروپا با جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند، لواندوفسکی ضمن خوش آمدگویی ویژه به هیات ایرانی مراتب خرسندی خود را از حضور هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران ابراز داشت.
    لواندوفکسی موج پناهندگان و رسیدن آنها به اروپا را چالش بسیار بزرگی برای اروپا دانست و همچنین با اشاره به برخی تغییرات در روابط اروپا و آمریکا با روی کارآمدن ترامپ، افزود: اروپا باید در سطح جهانی بیاموزد که چگونه بدون آمریکا عمل کند.
    وی با تاکید بر اینکه هیچ شک و تردیدی در این نیست که ایران به تعهدات خود در معاهده بین‌المللی برجام عمل کرده است، از اقبال شرکت‌های اروپایی برای همکاری با ایران خبر داد و تصریح کرد: ما به دنبال ایجاد سیستم مالی مستقل برای ارتباط با جمهوری اسلامی ایران و همکاری‌های بانکی میان ایران و اروپا هستیم.
    لواندوفسکی تصریح کرد: ترامپ به دنبال ایجاد جوسازی در جامعه جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران است.
    غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این نشست به ایراد نظرات خود پرداخت .
    وی با اشاره به رفتار آمریکایی‌ها پس از برجام اظهار داشت: رفتار آمریکا پس از برجام عملا تحقیر اروپا بوده و اروپا را زیر سوال برد و از سوی جمهوری اسلامی ایران عدم عمل به تعهدات طرف مقابل در برجام به هیچ وجه پذیرفته نیست.
    عضو هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: اروپا باید برای انجام تعهدات خود و حل مشکلات ایجاد شده توسط آمریکا باید تضمین عینی بدهد.
    تاجگردون همچنین خواستار رعایت کامل حقوق ایران در برجام شد و گفت: برجام زمینه توافق بزرگ و مدت‌دار ایران و سایر طرف‌ها بود و امروز اروپا باید با اقدامات عملی خود، خلل‌های ایجاد شده را جبران کند .
    وی افزود: از زمان اعلام آمادگی اروپا برای همکاری‌های دوجانبه مستقل مالی و اقتصادی فیمابین، جمهوری اسلامی ایران سریعا اعلام آمادگی کرد ولی تاکنون اقدامی عملی از سوی اروپا صورت نگرفته است.
    نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اروپا برای حفظ وجهه خود می‌بایست استقامت بیشتری در مقابل آمریکا داشته باشد.
    سیامک مره صدق نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست به ایراد نظرات خود پرداخت و گفت: متاسفانه نتایج برجام برای ما راضی کننده نبوده و اروپا باید به قید فوریت به اجرای وظایف خود و اقادامات عملی در این زمینه بپردازد.
    وی ادامه داد: اقدامات ترامپ علاوه بر برجام در همه زمینه‌ها از جمله آب و هوا، محیط زیست و تعرفه‌های تجاری، اروپا و جهان را دچار چالش کرده است .
    عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی صدای پای ترامپ را صدای پای فاشیسم خواند و ادامه داد: به عنوان یک یهودی می‌گویم که ترامپ بزرگترین خطر برای صلح منطقه است.
    مره صدق به اقدام غیرعقلانی ترامپ برای انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به بیت‌المقدس اشاره کرد و آن را اقدامی در مقابل اراده جهانی خواند و ادامه داد: رفتارهای ترامپ بزرگترین خطر برای صلح بین المللی است.
    وی ایران را مردمسالارانه‌ترین کشور منطقه خواند و تصریح کرد: در حالی آمریکا به ایجاد مشکل برای جمهوری اسلامی ایران می‌پردازد که بهترین روابط را با رژیم کودک‌کش سعودی دارد؛ کشوری که حتی زنان از حقوق اولیه خود در آن محروم هستند.
    عضو هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران همچنین درباره موضوع برجام نیز اظهار داشت: اگر منافع ما در برجام تامین نشود طبیعتا ملت ما راه حل مناسب را برای تامین منافع خود پیدا خواهند کرد .
    سیامک مره صدق با بیان اینکه ایران در مسیر ترانزیت مواد مخدر قرار دارد، تصریح کرد: سالانه جمع زیادی از نیروهای انتظامی جمهوری اسلامی ایران در مسیر مبارزه با ترانزیت مواد مخدر به شهادت می‌رسند و آن وقت زمانی که قاچاقچیان مواد مخدر پس از دستگیری محاکمه می‌شوند ایران محکوم به نقض حقوق بشر می‌‌شود در حالیکه این صحیح نیست.
    عضو گروه روابط پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با پارلمان اروپا افزود: زمانی که مسیحیان و اقلیت‌های عراق و سوریه توسط داعش کشته می‌شدند تنها کشوری که به کمک این مردم بی‌گناه و بی‌دفاع رسید، جمهوری اسلامی ایران بود.
    زهرا ساعی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این نشست به ایراد نظرات خود پرداخت و با اشاره به نقش اتحادیه اروپا در برجام و اقدامات نابخردانه رئیس جمهور آمریکا در این‌باره گفت: باید اتحادیه اروپا درباره برجام تکلیف خود را مشخص کرده و ما شاهد گامی عملی در این زمینه از سوی اروپایی‌ها باشیم.
    وی به تحریم های ثانویه از سوی ایالات متحده آمریکا اشاره کرد و افزود: باید مشخص شود که اتحادیه اروپا چه اقداماتی برای کمک به جمهوری اسلامی ایران در این رابطه انجام دهد و همچنین بحث سوییفت یورویی نیز که موجب سهولت خرید نفت از ایران می شود، باید تعیین تکلیف شود.
    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه ما بیش از 80 هزار بنگاه کوچک در کشور داریم، گفت: این بنگاه‌ها ظرفیت‌های خوبی دارند اما باید تقویت شوند.
    در ادامه این نشست کمال دهقانی فیروزآبادی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به ابراز نظرات خود پرداخت.
    فیروزآبادی در ابتدا به ظرفیت‌های کم نظیر اقتصادی موجود در جمهوری اسلامی ایران از جمله منابع معدنی، انرژی، نیروی انسانی و بازار مصرف اشاره کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان باثبات‌ترین و امن‌ترین کشور منطقه به دنبال گسترش صلح در منطقه است.
    فیروزآبادی ضمن ابراز خرسندی از استقرار مردم سالاری در عراق و تقویت دموکراسی در سوریه، گفت: تحریم‌های آمریکایی چیز جدیدی نیست و سال‌هاست آمریکا به هر شکل که توانسته، جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است و ما معتقدیم می‌توانیم ایران را بسازیم و به سرعت پیشرفت کنیم.
    وی با تاکید بر سیاست ایران در تعامل با کشورهای جهان افزود: جمهوری اسلامی ایران به دنبال منافع متقابل است و اگر چه موانع بسیار در این راه وجود دارد، اما در ایران فرصت‌های بسیاری برای سرمایه‌گذاری کشورهای اروپایی وجود دارد.
    نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط کنونی در جامعه بین‌الملل و تلاش آمریکا برای سیطره هژمونی خود در جهان، ادامه داد: شرایطی که آمریکا هم اکنون ایجاد کرده می‌تواند فرصتی تاریخی برای سایر کشورها باشد تا در اوج استقلال خود، به منافع ملی خود توجه کنند.
    وی عهدشکنی‌های آمریکایی‌ها در معاهدات بین‌المللی از جمله برجام را نهایتا موجب ضعف این کشور دانست و تصریح کرد: ما منتظر اقدامات عملی در زمینه برجام از سوی کشورهای اروپایی هستیم.
    کمال دهقانی فیروزآبادی در ادامه با بیان اینکه هزینه حضور تروریست‌ها را ملت بزرگ ایران اسلامی و مردم منطقه پرداخت کرده‌اند، ‌یادآور شد: برخی کشورهای منطقه با هزینه‌های بالا افراط‌‌‌گرایی را تدریس می‌کنند.
    نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه نباید بین تروریست‌ها فرق قائل شویم، تاکید کرد: تقسیم تروریست‌ها به دو دسته خوب و بد مبارزه با تروریسم را دچار مشکل می‌کند.
    در ادامه نشست، مهدی فرشادان عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی به ایراد نظرات خود پرداخت و با اشاره نقش اتحادیه اروپا در اجرای معاهده بین‌المللی برجام، کشورهای عضو اتحادیه اروپا را خطاب پرسش قرار داد و گفت: آیا اتحادیه اروپا نمی‌خواهد در برابر آمریکا قد علم کند؟ آیا شما می‌خواهید یک طرف از پیش بازنده باشید؟
    وی با تاکید به هزینه‌هایی که جمهوری اسلامی ایران در خصوص برجام متحمل شده است، ادامه داد : در زمینه برجام، اقدامی متقدرانه از اتحادیه اروپا انتظار می‌رود و به دلیل اینکه زیاده‌خواهی آمریکایی‌ها تمامی ندارد، اگر کشورهای اروپایی همچنان متحد باشند، قدرت اروپایی‌ها بسیار بیشتر از آمریکا خواهد بود.
    نماینده مردم سنندج و دیواندره در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت اقدامی عملی و ملموس در زمینه برجام از سوی اتحادیه اروپا تصریح کرد: اتخاذ تصمیمی قاطع از سوی اروپا و با خروجی عینی در زمینه برجام می‌تواند نزد افکار عمومی نشان از تک قطبی نبودن معادلات جهانی و موجب تقویت جایگاه کشورهای اروپایی در تصمیمات بین‌المللی شود.
    وی وعده انجام برخی اقدامات در خصوص برجام را ناکافی دانست و گفت: ما در زمینه برجام اقدام عملی می‌خواهیم و کشورهای اروپایی می‌بایست در این زمینه تضامین عینی ارائه دهند.
    مهدی فرشادان با تاکید براینکه صلح‌طلبی جمهوری اسلامی ایران همواره مورد تایید بوده است، گفت: ایران قربانی ترویسم است و همواره در خط مقدم مبارزه با این پدیده شوم بوده است.
    عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: جمهوری اسلامی ایران در زمینه مبارزه با تروریست‌ها باید مورد حمایت قرار گیرد.
    در ادامه این دیدار پیمان سعادت سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلژیک، اتحادیه اروپا و آکردیته در لوکزامبورگ، نیز به اظهار نظر پرداخته با اشاره به سخنان چند روز قبل دکتر جلالی که "وقتی ما درباره برجام مذاکره کردیم رهیافت ما رهیافت برد-برد بود" گفت : موافقتنامه برجام خیلی واضح است و در آن گفته شده که می‌بایست روابط تجاری و بانکی ایران به حال عادی دربیاید.
    وی با تاکید بر اقدام آمریکا در نقض یکجانبه برجام و تلاش ترامپ برای تشویق دیگر کشورها برای خروج از این معاهده بین المللی‌، به تاثیر عهدشکنی آمریکایی ها در قبال برجام و تاثیر آن بر دیگر مذاکرات بین‌المللی اشاره و تصریح کرد: هم اکنون که موفق نشدیم موافقتنامه‌ای چندجانبه برجام که در اختیار داریم را به طور ملموس اجرا کنیم، مذاکره درباره موضوعات دیگر معنایی ندارد.
    سعادت به مشکلات بانکی در راستای مراودات اقتصادی میان ایران و اروپا اشاره کرد و افزود: پیش شرط حل این مشکل، ایجاد سیستم داد و ستد مالی مستقل از سوی اتحادیه اروپا است تا مبادلات فیمابین سهولت یابد.
    وی با تاکید بر فشار ترامپ به شرکت های اروپایی، از انطباق این شرکت‌ها با تصمیمات غیرقانونی ترامپ انتقاد کرد و گفت: تحریم‌های ثانویه آمریکا هم اکنون مشروعیت نداشته و اروپا می‌بایست جلوی این تحریم‌ها بایستد.
    سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلژیک، اتحادیه اروپا و آکردیته در لوکزامبورگ، تعهدات جامعه بین الملل را در زمینه برجام را یادآور شد و تصریح کرد: هر موضوعی که در این زمینه به تاخیر بیفتد باعث خرسندی ترامپ و مقامات آمریکایی شده و این موضوعی است که باید از آن مراقبت شود.
    در ادامه این نشست ارنست نایب رئیس گروه روابط پارلمانی اروپا با جمهوری اسلامی ایران نیز به ایراد نظرات خود پرداخت و با تاکید بر ضرورت استقلال سیاست خارجی اتحادیه اروپا از آمریکا اظهار داشت: ما به عنوان اتحادیه اروپا باید نقش جهانی و روابط خود با آمریکا را صراحتا تعریف کنیم و تاکید کنیم که ما مستقل از آمریکا هستیم.
    وی با الزام بر نقش مستقل اروپا در حوزه خاورمیانه ادامه داد: برجام نشانه‌ای از نقش مستقل اروپاست و اعلام می کنیم که ما در برجام باقی خواهیم ماند.
    ارنست با اشاره به خساراتی که یکجانبه گرایی آمریکا به کشورهای اروپایی وارد کرده است، افزود: رابطه اروپا و آمریکا هیچگاه به نامساعدی حال حاضر نبود و از یکجانبه‌گرایی آمریکا خسارات زیادی به کشور من (آلمان) و سایر کشورهای اروپایی وارد شده است.
    وی درجه اهمیت برجام را برای اروپا بسیار بالا خواند و گفت: این معاهده بین‌المللی مستقیما با صلح و آرامش در اروپا و سیل مهاجرین به کشورهای اروپایی ارتباط دارد و برجام باید حفظ شود.
    نایب رئیس گروه روابط پارلمانی اروپا با جمهوری اسلامی ایران همچنین به همکاری شرکت‌های اروپایی با جمهوری اسلامی ایران پرداخت و تصریح کرد: همکاری شرکت‌های اروپایی با ایران، باید از سیاست‌های اروپا پیروی کند و فشار آمریکا بر شرکت‌های ما پسندیده نیست.
    وی به معاملات اقتصادی آمریکا و سعودی‌ها نیز اشاره کرد و گفت: هیچ یک از ما در پارلمان اروپا متصور وضعیت کنونی عربستان سعودی نبودیم.
    نایب رئیس گروه روابط پارلمانی اروپا با جمهوری اسلامی ایران به حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی نیز اشاره کرد و ادامه داد: واقعیتی که وجود دارد این است که ترامپ می‌خواهد همه چیز را منهدم کند.
    وی ایران را جزء بازیگران اصلی منطقه عنوان کرد و تصریح کرد: از نقطه نظر آمریکا این مغتنم‌ترین فرصت است که برجام را منهدم کرده و اتحادیه اروپا را به گروگان بگیرد.
    ارنست به امکان معامله برخی شرکت‌های اروپایی که با آمریکا داد و ستد اقتصادی ندارند، با جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: ما هم اکنون به مبارزه‌ای وارد شده‌ایم و باید تلاش کنیم و البته در این مسیر خسارات جنبی نیز برای اروپا وجود خواهد داشت.
    وی همچنین خواستار همکاری‌های دانشگاهی میان ایران و اروپا شد.
    ارنست در این نشست با با بیان اینکه داعش بر سر اشتباهات آمریکا و متحدانش به وجود آمد، گفت: باید اکنون برای مقابله با تروریسم راهکارهایی عملی پیدا کنیم.
    نایب رئیس گروه روابط پارلمانی اروپا با جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه اروپا به دنبال منطقه‌ای با ثبات و با امنیت و با صلحی پایدار است، خاطرنشان کرد: تروریسم در منطقه آثاری منفی به همراه دارد که نتایج نامطلوب آن بر اروپا نیز مشاهده خواهد شد.
    در ادامه این نشست ، بوچنر عضو گروه روابط پارلمانی اروپا با جمهوری اسلامی ایران نیز به اظهار نظرات خود پرداخت و با اشاره به سیاست‌های آمریکا در خصوص برخی شرکت های اروپایی که با جمهوری اسلامی ایران همکاری می‌کنند، گفت: اتخاذ سیاست مستقل و مکانیسم مالی مستقل میان ایران و اروپا الزامی است.
    وی افزود: هم اکنون برخی بانک‌ها و شرکت‌های اروپایی راه‌هایی برای ارتباط با ایران یافته‌اند و مشکل ما در شرکت‌های چندملیتی است و هم اکنون در حال بررسی مشکلات همکاری شرکت‌های چندملیتی اروپایی با جمهوری اسلامی ایران هستیم.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو