عصر اعتبار- به گفته سرپرست دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیرو استخراج ارز دیجیتال منع قانونی ندارد، اما متقاصیان برای تامین برق خود باید از وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز بگیرند.
به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایرنا، عبدالامیر احمدی زاده روز سه شنبه افزود : این افراد پس از اخذ مجوز باید نسبت به تغییر اشتراک خود به اشتراکی که مختص ارزهای دیجیتال هست تغییر دهند.
وی اضافه کرد : در هیچ از بخش های تعرفه ای برق اعم از خانگی، تجاری، صنعتی، کشاورزی که هم اکنون وجود دارد اگر استخراج ارز صورت بگیرد غیرقانونی بوده و با مشترک برخورد می شود.
احمدی زاده تصریح کردطبق مصوبه هیات دولت به این منظور یک تعرفه جدید با نرخ برق صادراتی برمبنای محاسباتی نرخ ارز سامانه نیما مشخص شده است.
سرپرست دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر تاکید کرد: اگر افراد برای استخراج ارز دیجیتال از برق استفاده کنند باید تعرفه ذکرشده را پرداخت کنند و در صورت استفاده از نیروگاه گازسوز، وزارت نفت سوخت مصرفی را معادل 70درصد نرخ صادراتی گاز محاسبه و تامین خواهد کرد.
وی ادامه داد: در صورت استفاده از سوخت مایع نیز وزارت نفت مطابق با نرخ صادراتی، هزینه تامین سوخت را اخذ می کند.
احمدی زاده گفت: در صورت استفاده بدون اخذمجوزوزارت صمت و از برق مساجد، کشاورز ، خانگی غیرمجاز درصورت مشاهده فرد متخلف جریمه خواهدشد.
وی با بیان اینکه تاکنون به افراد متخلف که استفاده غیر قانونی از برق مصرفی داشتند طبق مصوبه توانیر اخطار داده شده است تاکید کرد: این افراد درصورت ادامه فعالیت موظف هستند تا نسبت به اخذ اشتراک جدید یا تغییر اشتراک برق مختص استخراج ارزدیجیتال اقدام نمایند.
سرپرست دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر گفت: افرادی که در منازل یا اماکن دیگر پنل های خورشیدی نصب کرده اند می توانند از برق تولیدی نیروگاه خورشیدی استفاده نمایند.
ارز دیجیتال به عنوان نخستین پول دیجیتال غیرمتمرکز رواج پیدا کرده است.
بیتکوین اولین و معروفترین ارز دیجیتال است، شبیه اسکناس یا سکه نیست، بلکه یک روش پرداخت دیجیتال است که بر مبنای رمزنگاری و با شبکهای از کامپیوترها ممکن میشود.