عصر بازار

معاون بهره وری اقتصادی سازمان اوقاف مطرح شد:

آیا سازمان اوقاف قصد دارد صندوق قرض الحسنه ای برای کمک به نیازمندان تاسیس کند؟

عصر اعتبار- معاون بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: سازمان اوقاف بر اساس قوانین کشور و قانون بانکداری نمی تواند تسهیلات به کسی بدهد و همچنین نمی تواند کار بانکی و پولی انجام دهد ولی برای اجرای نیت می شود این ایده را عملی کرد مثلا نیت درباه دارو و درمان، حوزه های علمیه، جایزه علمی و ... را می شود به سمت صندوق برد مگر اینکه شورای فقهی نظر دیگری داشته باشد.

آیا سازمان اوقاف قصد دارد صندوق قرض الحسنه ای برای کمک به نیازمندان تاسیس کند؟
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۸:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از میزان، مهدی پندار، معاون بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور درباره همکاری اوقاف با شرکت‌های دانش بنیان بیان کرد: برای افزایش بهره وری در موقوفات از شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با نیاز حمایت شده تا بتوانیم بهره برداری از موقوفات را افزایش دهیم.

    پندار در ادامه بیان کرد: شرکت‌های دانش بنیان با موراد ابداعی و اختراعات خود می‌توانند منشا ظرفیت‌های جدیدی باشند.

    معاون بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: سازمان اوقاف هر نوع امکانی که داشته باشد در اختیار این شرکت‌ها قرار خواهد داد که نیاز‌های کشور که تاکنون از خارج از کشور تامین می‌شدند از طریق حمایت از این شرکت‌ها قسمت زیادی از این نیاز را تامین کنیم.

    از 8 هزار 400 و 50 بقعه موجود در کشور فقط 4 هزار بقعه درآمدزا هستند

    وی در ادامه گفت: 52 درصد موقوفات کشور درآمدی ندارند و فقط 48 درصد درآمد زایی دارند به عبارتی باید گفت از 8 هزار 400 و 50 بقعه موجود در کشور حدودا 4 هزار بقعه درآمدزا هستند و مابقی درآمدی ندارند و یکی از مورادی که بر عهده معاونت بهره وری است این است که در این حوزه فعال شویم و از این‌ها نیز درآمدی ایجاد کنیم.

    آیا سازمان اوقاف قصد دارد صندوق قرض الحسنه‌ای برای کمک به نیازمندان تاسیس کند؟

    وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا سازمان اوقاف به مستضعفان وامی اعطا می‌کند یا خیر؟ و آیا قصد دارید صندوق قرض الحسنه‌ای برای کمک به نیازمندان تاسیس کنید؟ بیان کرد: سازمان اوقاف بر اساس قوانین کشور و قانون بانکداری نمی‌تواند تسهیلات به کسی بدهد و همچنین نمی‌تواند کار بانکی و پولی انجام دهد، ولی برای اجرای نیت می‌شود این ایده را عملی کرد مثلا نیت درباه دارو و درمان، حوزه‌های علمیه، جایزه علمی و ... را می‌شود به سمت صندوق برد مگر اینکه شورای فقهی نظر دیگر داشته باشد.

    وی در ادامه گفت: از اقدامات جدید سازمان اوقاف این است که در معاونت بهره وری اقتصادی صندوق پژوهش و فناوری را ایجاد می‌کنیم که زیر نظر صندوق پژوهش و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است و این صندوق نوزدهمین صندوق خواهد بود و قبلا در این معاونت 18 صندوق دیگر تاسیس شده اند. این صندوق از شرکت‌های دانش بنیان حمایت خواهد کرد، ضمانت نامه صادر می‌کند و سرمایه گذاری مستقیم انجام خواهد داد و همه این موارد می‌تواند در راستای سرمایه گذاری موقوفات و اجرای نیت واقفان باشد.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی