عصر بازار

رای‌گیری لایحه ۳۰۰ میلیارد دلاری کرونایی در سنای آمریکا

عصر اعتبار- سنای ایالات متحده چهارشنبه هفته جاری به لایحه ۳۰۰ میلیارد دلاری جمهوری خواهان برای حمایت از تبعات ویروس کرونا رای می‌دهد.

رای‌گیری لایحه ۳۰۰ میلیارد دلاری کرونایی در سنای آمریکا
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار» به نقل از ایبِنا ، روز چهارشنبه مجلس سنای ایالات متحده به لایحه 300 میلیارد دلاری سنای جمهوری خواه برای حمایت از تبعات ویروس کرونا رای می دهد که بسیار کمتر از دو تریلیون دلار تخمین زده شده دموکرات ها است.

    بر اساس گزارش رویترز،این لایحه که به دلیل کمبود بودجه خود، لایحه امداد نحیف لقب گرفت، قبلاً در ماه سپتامبر توسط دموکرات ها رد شد و دوباره انتظار می رود که با شکست مواجه شود. روز شنبه میچ مک کانل رهبر اکثریت مجلس سنا در بیانیه ای گفت که  در روز سه شنبه این رای گیری به دنبال رای گیری مستقل در مورد بودجه اضافی برنامه وام حفاظتی انجام می شود.

    سخنگوی خزانه داری در توئیتر گفت: عصر شنبه نانسی پلوسی سخنگوی کاخ سفید واستیون منوچین وزیر خزانه داری به مدت یک ساعت و 15 دقیقه صحبت کردند و کارکنان آنها بحث را ادامه می دهند و آنها توافق کرده اند که روز دوشنبه دوباره صحبت کنند.

    سخنگوی پلوسی، درو همیل گفت که پیشرفتی در آزمایش ویروس کرونا وجود دارد اما هنوز کارهایی برای اطمینان از وجود یک برنامه آزمایش جامع وجود دارد. وی افزود: اختلافات بی شمار دیگری نیز وجود دارد که باید طی 48 ساعت آینده به صورت کامل رفع شود. همچنین کاخ سفید باید تصمیم هایی اتخاذ نماید تا نشان دهد که دولت در دستیابی به توافق دو جانبه برای آمریکایی ها، جدی است.

    هر چند کاخ سفید از اظهار نظر در این باره خودداری کرد. 10 اکتبر، منوچین در مذاکرات با پلوسی پیشنهاد  1.8تریلیون دلاری بسته محرک اقتصادی را ارائه داد اما بسیاری از جمهوری خواهان سنا ازاین  بسته بزرگ ممانعت کردند.

    قبل از انتخابات ریاست جمهوری 3 نوامبر، زمان برای رسیدن به توافق بر سر بسته جدید امداد ویروس کرونا در حال پایان است. مک کانل گفت: این فقط شامل برخی از نیازهای فوری است که واشنگتن باید فوراً برآورده کند در حالی که بحث و گفتگو درباره بقیه ادامه دارد.

    در ماه سپتامبر ، مک کانل هزینه برنامه جدید را 257 میلیارد دلار برآورد کرد. برنامه های امداد همچنان در مورد میزان مناسب بودجه و موضوع های مرتبط با آن مانند برنامه های آزمایش ویروس کرونا و فشار جمهوری خواهان برای محافظت از شرکت ها در برابر مسئولیت ابتلای کارگرانشان در محل کار، دست نخورده باقی مانده اند.

    شرکت های هواپیمایی پس از انقضای برنامه کمک شش ماهه قبلی در 30 سپتامبر، از کنگره خواستار کمک مالی 25 میلیارد دلاری جدید برای حفظ کارگران در محل کار شده اند. در این ماه حداقل 32000 کارگر خطوط هوایی پس از پایان بودجه اخراج شده اند.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی