عصر بازار

تمهید سرفصل جدید تأمین ارز به ‌صورت اسکناس برای بازرگانان

عصر اعتبار- در راستای تسهیل در تأمین تقاضای ارز به‌ صورت اسکناس در سرفصل‌های مصارف ارزی خدماتی، از امروز، فروش ارز به صورت اسکناس به بازرگانان (صرفاً اشخاص حقیقی) تا سقف شش هزار (۶,۰۰۰) یورو یا معادل آن به سایر ارزها در سال با نرخ توافقی در شعب منتخب ارزی پنج بانک مجاز است.

تمهید سرفصل جدید تأمین ارز به ‌صورت اسکناس برای بازرگانان
نسخه قابل چاپ
شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی،‌ به ‌منظور پاسخ‌گویی به نیازهای ارزی و تسهیل در تأمین ارز به ‌‌صورت اسکناس در سرفصل‌های مصارف ارزی، ترتیبات فروش ارز به صورت اسکناس به بازرگانان، 10 آذر ماه به بانک‌های ملی ایران، سپه، تجارت، ملت و صادرات ایران ابلاغ شد.

    بر این اساس بازرگانان (اشخاص حقیقی) از امروز می‌توانند با ارائه «کارت بازرگانی دارای حداقل یک ماه اعتبار» و «گواهی سابقه فعالیت تجاری از وزارت صنعت، معدن و تجارت (حداقل به مدت یک سال)» به متصدیان شعب منتخب بانک‌های یاد شده، نسبت به خرید ارز به‌ صورت اسکناس تا سقف شش هزار (6,000) یورو یا معادل آن به سایر ارزها در سال با نرخ توافقی اقدام کنند.

    شایان ذکر است به محض مهیا شدن امکان استعلام کارت‌های بازرگانی، فروش اسکناس در سرفصل مزبور برای صرافی‌های مجاز نیز میسر خواهد شد.

    در دستورالعمل مورد اشاره خطاب به بانکهای عامل آمده است:

    در راستای تسهیل در تأمین تقاضای ارز به‌ صورت اسکناس در سرفصل‌های مصارف ارزی خدماتی، بدینوسیله به استحضار می‌ر‌ساند از تاریخ 12‏/09‏/1401، فروش ارز به صورت اسکناس به بازرگانان (صرفاً اشخاص حقیقی) تا سقف شش هزار (6,000) یورو یا معادل آن به سایر ارزها در سال با نرخ توافقی با رعایت شرایط ذیل مجاز است:
    1-    ارائه کارت بازرگانی معتبر دارای حداقل یک ماه اعتبار توسط بازرگان
    2-    ارائه گواهی سابقه فعالیت تجاری مستمر از وزارت صنعت، معدن و تجارت (حداقل به مدت یک سال) توسط بازرگان
    3-    تأمین ارز از محل منابع داخلی آن بانک، بازار متشکل معاملات ارزی و اسکناس خریداری شده بابت ارز حاصل از صادرات مجاز است.
    4-    انجام فرآیند شناسایی مشتری حسب ضوابط ابلاغی این بانک و سایر مقررات مربوطه الزامی است.
    5-    انجام ثبت معامله فروش ذیل سرفصل یاد شده در "سامانه نظارت ارز (سنا)" همزمان با اخذ ریال از مشتری و تحویل ارز به وی الزامی است.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو