عصر بازار

پرورش نیروی انسانی ماهر، اولویت صنعت بیمه

عصر اعتبار- مدیر عامل شرکت بیمه تعاون معتقداست که درحال حاضر اصلی‌ترین ضعف صنعت بیمه تربیت نیروی انسانی است چراکه به اندازه نیاز، نیروی انسانی ماهر پرورش داده نشده است؛ بنابراین اصلی ترین و مهم ترین نکته ای که بیمه مرکزی، سندیکای بیمه‌گران و شرکت های بیمه ای در سال ۱۴۰۲ باید روی آن تمرکز کنند پرورش نیروی انسانی ماهر است.

پرورش نیروی انسانی ماهر، اولویت صنعت بیمه
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون، "یونس مظلومی" در گفت ‌و گو با چابک ‌آنلاین، درخصوص اهداف محقق شده و عملکرد صنعت بیمه کشور در سال 1401، گفت: ممکن است که صنعت بیمه از یک حالت ایده آل و رضایت بخش فاصله داشته باشد اما در مقایسه با بسیاری از بخش های اقتصادی کشور، صنعت بیمه بسیار خوب عمل کرده است.

    وی، در رابطه با میزان ضریب نفوذ بیمه درسال 1401 گفت: باید توجه کرد که این ضریب کسری است که صورت آن حق بیمه تولیدی و مخرج آن GDP است، درعین حال بخش صورت کسر در دست صنعت بیمه است و در محاسبه مخرج کسر، دخالتی ندارد بنابراین در نحوه محاسبه، اگر تولید ناخالص داخلی تغییر کند و یا نرخ ارز بالا و پایین شود دراختیار صنعت بیمه نبوده است.

    مظلومی افزود: در این بین، صنعت بیمه باید رشدی فراتر از رشد تورم داشته باشد و این را می توان توسعه دانست. به عنوان مثال در سال گذشته حق بیمه شخص ثالث 25 درصد افزایش پیدا کرد ولی رشد خیلی بیشتری را شاهد بودیم و این نشان می دهد که صنعت بیمه جدای از خودروهای بیمه شده در سال قبل، موفق شده خودروهای جدید را هم تحت پوشش قرار دهد.

    نمره بالای صنعت بیمه در عملکرد سال 1401
    مدیرعامل شرکت بیمه تعاون معتقد است که صنعت بیمه در عملکرد سال 1401 خود نمره 20 نمی گیرد اما در مجموع عملکرد خوبی داشته و نمره بالایی دارد.

    مظلومی، یکی از کارهای خوب صنعت بیمه در سال 1401 را برنامه سه شنبه های نوآوری در بیمه مرکزی دانست و گفت: امسال فعالیت های بسیار خوبی در استفاده از فناوری اطلاعات در فرایند خدمات رسانی بیمه انجام شد و ضمن تقویت ارتباط سامانه سنهاب در بیمه مرکزی با شرکت های بیمه، کنترل های زیادی بر روی فرایند صدور بیمه نامه و پرداخت خسارت گذاشته شده است.

    وی، معتقد است که ممکن است صنعت بیمه در حوزه تحول دیجیتال با ایده آل ها فاصله داشته باشد اما حرکت های خوبی در این زمینه انجام شده است.

    مدیرعامل شرکت بیمه تعاون، با بیان اینکه در دنیا هر روز بیمه نامه های جدید ارائه نمی شود بلکه همان بیمه نامه های موجود با شرایط جدید عرضه می شود، گفت: ارائه محصولات قدیم بیمه ای به روش های جدید، نوآوری است و صنعت بیمه کشور امسال در بخش فرایندهای بازدید و صدور بیمه نامه بدنه و ارزیابی و پرداخت خسارت های آنلاین، نوآوری های خوبی انجام داد.

    مظلومی، با تأکید براهمیت تربیت نیروی انسانی ماهر در صنعت بیمه، گفت: پرورش نیروی انسانی ماهر تنها با افزایش تعداد فارغ التحصیلان رشته بیمه در دانشگاه سراسری یا آزاد اتفاق نمی افتد زیرا یادگیری و آموزش علم بیمه، آکادمیک و تئوری نیست بلکه از طریق انجام دادن است.

    به اعتقاد وی، یکی از نقاط ضعف صنعت بیمه، جای خالی روش های جدید آموزش یعنی آموزش های کاربردی است و این صنعت برای تحول اساسی در این زمینه باید برنامه ریزی و سرمایه گذاری کند؛ در غیر این صورت اصلی ترین آسیب را از همین ناحیه خواهد دید.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی