
عصر اعتبار- مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: امسال ۱۶۲.۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات به یک میلیون و ۳۶۶ هزار متقاضی پرداخت شده است.
به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایبنا، مهدی صحابی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا پایان آبانماه جمعا 162.1 هزار میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه ازدواج، فرزندآوری و تسهیلات ودیعه مسکن به یک میلیون و 366 هزار متقاضی پرداخت شده است، گفت: از ابتدای سال تا پایان آبان ماه جمعا 550 هزار متقاضی تسهیلات ازدواج مبلغ 112.5 هزار میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردهاند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشدی معادل 27 درصد داشته است.
وی میزان تحقق تکلیف تعیین شده برای شبکه بانکی در زمینه پرداخت تسهیلات ازدواج در 9 ماهه امسال را 114 درصد اعلام کرد و افزود: کل تکلیف شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات ازدواج درسالجاری 144 هزار میلیارد تومان است و شبکه بانکی در 9 ماهه امسال باید 97.5 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت میکرد که با تلاش شبکه بانکی و پیگیریهای مستمر بانک مرکزی تاکنون 112.5 هزار میلیارد تومان تسهیلات در این بخش به متقاضیان پرداخت شده است.
مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی میزان پرداخت تسهیلات فرزند آوری در 9 ماهه امسال را هم 30.5 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این تسهیلات به 491 هزار متقاضی پرداخت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشدی معادل 40 درصد داشته است.
صحابی میزان پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن در این مدت را 19.1 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: طی 9 ماهه امسال تعداد 369 هزار متقاضی دریافت تسهیلات ودیعه مسکن اقدام به تشکیل پرونده کردند که 325 هزار نفر موفق به دریافت این تسهیلات شده اند.