عصر بازار

انتقاد نوروزی از میزان عیدی کارکنان دولت

عصر اعتبار- نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد که عیدی ۳ میلیون تومانی کارمندان دولت متناسب با تورم ۴۵ درصدی و هزینه‌ها نیست.

انتقاد نوروزی از میزان عیدی کارکنان دولت
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایسنا، رحمت الله نوروزی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) در تذکری با تاکید بر ضرورت پرداخت پاداش فرهنگیان گفت: باید معیشت کارگران و کارمندان که در شرایط سخت تورمی صادقانه خدمت می‌کنند، مورد توجه قرار گیرد؛ عیدی 3 میلیون تومانی کارمندان دولت با تورم 45 درصدی جوابگوی هزینه‌های این قشر نیست.

    وی همچنین با اشاره به موضوع کالابرگ الکترونیکی گفت: رئیس جمهور در جلسه روز گذشته قول داد که کالابرگ الکترونیکی پرداخت شده تا شرایط بهتری برای 25 قلم کالاهای اساسی مردم ایجاد شود.

    نوروزی افزود: باید وضعیت اقشار متوسط به پایین از جمله کارگران، بازنشستگان و کارمندان و همچنین اقشار آسیب پذیر کمیته امداد و بهزیستی بهبود پیدا کند.

     

    برچسب ها