عصر بازار

بانک سنگاپور هوش مصنوعی را جایگزین ۴۰۰۰ کارمند می‌کند

عصر اعتبار- گروه بانک دی‌بی‌اس سنگاپور قصد دارد که طی سه سال آینده حدود ۴۰۰۰ نفر از کارکنان قراردادی و موقت خود را کاهش دهد زیرا هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای در حال بر عهده گرفتن نقش‌هایی است که توسط انسان‌ها انجام می‌شود.

بانک سنگاپور هوش مصنوعی را جایگزین ۴۰۰۰ کارمند می‌کند
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایسنا، پیوش گوپتا (Piyush Gupta)، مدیر اجرایی بانک دی‌بی‌اس، می‌گوید که این بانک که بزرگترین وام دهنده جنوب شرق آسیا است تقریبا 8000 تا 9000 نفر کارمند قراردادی دارد. این بانک نیروی کار خود را پس از پذیرش بیشتر هوش مصنوعی در سراسر تجارت کاهش خواهد داد.

    به نقل از بلومبرگ، کارکنان رسمی تحت تاثیر قرار نخواهند گرفت. این بانک حدود 41000 کارمند دارد. تان سو شان (Tan Su Shan)، معاون مدیر عامل فعلی، قرار است در روز 28 مارس جانشین گوپتا شود.

    بانک‌های جهانی در سه تا پنج سال آینده به دلیل ورود هوش مصنوعی به وظایفی که در حال حاضر توسط کارکنان انسانی انجام می‌شود، 200 هزار نیرو را کاهش خواهند داد.

    با این حال، بسیاری از شرکت‌ها تاکید کرده‌اند که این تغییر منجر به تغییر نقش‌ها توسط فناوری می‌شود نه اینکه به طور کلی انسان‌ها با هوش مصنوعی جایگزین شوند. ترزا هیتسنرتر (Teresa Heitsenrether)، که بر تلاش‌های هوش مصنوعی نظارت می‌کند، در ماه نوامبر گفت که پذیرش هوش مصنوعی مولد بانک تا کنون شغل‌ها را افزایش داده است.

    به گفته سخنگوی دی‌بی‌اس، با از بین رفتن نقش‌های موقت و قراردادی طی چند سال آینده، کاهش نیروی کار طبیعی خواهد بود.

     

    برچسب ها