عصر بازار

آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه از امروز شنبه ۱۸ اسفند

عصر اعتبار- متقاضیان شرکت در مرحله سوم پیش‌فروش سکه مرکز مبادله با تاریخ ضرب ۱۴۰۴ می‌توانند از امروز شنبه ۱۸ اسفندماه نسبت به واریز وجه تا سه‌شنبه ۲۱ اسفند اقدام کنند.

آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه از امروز شنبه ۱۸ اسفند
نسخه قابل چاپ
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان متقاضیان شرکت در مرحله سوم پیش‌فروش سکه مرکز مبادله با تاریخ ضرب 1404 می‌توانند از امروز شنبه 18 اسفندماه نسبت به واریز وجه تا سه‌شنبه 21 اسفندماه در سامانه مرکز مبادله ایران اقدام کنند.

    گفتنی است، افراد می‌توانند پس از واریز وجه در روز دوشنبه 20 اسفندماه جهت ثبت درخواست پیش‌خرید انواع قطعات سکه طلا با تاریخ ضرب 1404 و با سررسید 31 شهریور 1404 اقدام کنند همچنین ثبت پیش‌خرید سکه با سررسید 28 آبان 1404 هم در روز سه‌شنبه 21 اسفند امکان‌پذیر است.

    بنابر اعلام سخنگوی مرکز مبادله،  تمام افراد بالای 18 سال تمام ایرانی می‌توانند در این پیش فروش شرکت کنند و حداکثر می‌توانند 6 قطعه سکه را خریداری کنند افرادی که در پیش فروش مرحله قبل هم شرکت کردند منعی برای حضور در این پیش فروش را نخواهند داشت.

    برچسب ها