عصر بازار

۱۱۴ همت کالای منقول در سال گذشته تعیین تکلیف شد

عصر اعتبار- مدیر کل ویژه جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران از تعیین تکلیف کالا‌های متروکه و قاچاق به ارزش ۱۱۴ همت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

۱۱۴ همت کالای منقول در سال گذشته تعیین تکلیف شد
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از باشگاه خبرنگاران، حسین اصغری مدیر کل ویژه جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران با اشاره به اینکه تعیین تکلیف پرونده‌ها و کالا‌های بیت‌المال از اولویت‌های اموال تملیکی است، اظهار کرد: در سال گذشته تعداد 30634 ردیف به ارزش 114 همت، کالای منقول تعیین تکلیف شد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 62 درصد از نظر تعداد اقلام و 25 درصد از لحاظ ارزش ریالی افزایش و رشد داشته است.

    وی گفت: با همکاری و تعامل دستگاه قضا و دولت همه پرونده‌های دارای حکم قطعی و یا مجوز فروش از طریق مزایده و یا حراج خرده‌فروشی برخط به فروش رسیدند.

    اصغری ادامه داد: پرونده‌هایی که دارای حکم برائت هستند پس از دریافت حکم از تعزیرات حکومتی به‌صورت سالم به صاحبان کالا استرداد شده و پرونده‌های متروکه نیز در راستای اجرای تبصره ماده 33 به صاحبان آنان اعاده می‌شود.

    او افزود: در سال گذشته در حوزه نظارت و جلوگیری از رسوب کالا‌ها اقدامات مؤثری صورت پذیرفت از جمله پرونده معروف به چای دبش و کالا‌های مربوط به کوروش کمپانی که حجم بالایی از کالا‌های مربوط به این پرونده‌ها فروخته شد.

    اصغری با اشاره به تأکیدات دستگاه قضا در خصوص لزوم تعیین تکلیف سریع کالا‌های متروکه و قاچاق که تاریخ مصرف آنها منقضی شده است گفت: بخشی از کالا‌های متروکه و قاچاق موجود در انبار‌های استان به دلیل عدم قابلیت مصرف امحا شده است.

    مدیرکل ویژه جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران خاطرنشان کرد: این استان در سال 1403 در حوزه‌های اموال منقول و غیرمنقول در بین سایر استان‌ها رتبه برتر را در تعیین تکلیف پرونده‌های مربوط به کالا‌های قاچاق و متروکه را به خود اختصاص داده است.