عصر بازار

رئیس کل بانک مرکزی:

منابع ارزی و ذخایر طلای ایران در شرایط مطمئن است

عصر اعتبار- به گفته رییس کل بانک مرکزی، مازاد تراز تجاری ایران در سال ۱۴۰۲ معادل ۲۱ میلیارد دلار مثبت بود که با افزایش ۵.۸ میلیارد دلاری، مازاد تراز تجاری ایران در سال ۱۴۰۳ به ۲۶.۸ میلیارد دلار رسید.

منابع ارزی و ذخایر طلای ایران در شرایط مطمئن است
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از دنیای اقتصاد، مازاد تراز تجاری ایران در سال 1402 معادل 21 میلیارد دلار مثبت بود که با افزایش 5.8 میلیارد دلاری، مازاد تراز تجاری ایران در سال 1403 به 26.8 میلیارد دلار رسید.

    مازاد تراز پرداخت‌های کشور نیز که در سال 1402 برابر 8.6 میلیارد دلار بود توانست با 4.7 میلیارد دلار افزایش، به 13.8 میلیارد دلار در سال 1403 برسد.

    به دلیل برخورداری از مازاد تراز تجاری و تراز پرداخت‌ها توانستیم منابع ارزی را به خرید طلا از بازارهای جهانی اختصاص بدهیم بگونه‌ای که در سال گذشته بانک مرکزی ایران از لحاظ خرید طلا جزو پنج بانک مرکزی برتر جهان بود. این خریدها باعث شد تا ذخایر طلای بانک مرکزی ایران در یک سال 37 درصد رشد کند.

    برچسب ها