عصر بازار

موافقت سازمان بورس با تاسیس صندوق صدور و ابطال طلا

عصر اعتبار- سازمان بورس از موافقت اصولی تاسیس اولین صندوق صدور و ابطال طلا خبر داد که در گواهی سپرده طلا، سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

موافقت سازمان بورس با تاسیس صندوق صدور و ابطال طلا
نسخه قابل چاپ
شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از تسنیم، موافقت اصولی سازمان بورس برای تأسیس صندوق صدور و ابطال طلا صادر شد. این اقدام راهبردی گامی مؤثر در رفع دغدغه‌های سرمایه‌ گذاران بازار اوراق بهادار کالایی طلا و جذب بیشتر سرمایه‌های سرگردان به این بازار بشمار می‌رود.

    بر اساس این گزارش، رحمان آراسته مدیر بازار مشتقه و ابزارهای نوین مالی بورس کالا از دریافت موافقت اصولی تأسیس این صندوق از سازمان بورس خبر داد و گفت: این صندوق پس از دریافت مجوز پذیره‌نویسی و آغاز فعالیت، همانند سایر صندوق‌های طلا در گواهی سپرده طلا سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

    با این اقدام، زنجیره ابزارسازی اوراق بهادار مبتنی بر طلا در بازار سرمایه و بورس کالا بطور کامل تکمیل شده و دیگر هیچ حلقه خالی در ساز و کار توسعه این بازار وجود نخواهد داشت.

     

    برچسب ها
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو