عصر بازار

رئیس کل بیمه مرکزی:

برنامه صنعت بیمه برای پساتحریم تدوین می‌شود

عصر اعتبار: رئیس کل بیمه مرکزی جلسه شورای عمومی سندیکای بیمه گران با بیان اینکه برنامه‌ای برای پسا تحریم در دست تدوین است، گفت: امیدواریم با همکاری سندیکای بیمه گران و دیگر فعالان این صنعت از فضای بوجود آمده بهترین بهره را ببریم.

برنامه صنعت بیمه برای پساتحریم تدوین می‌شود
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصراعتبار» به نقل از سندیکای بیمه گران، محمود امراللهی رئیس شورای عمومی سندیکا با تبریک هفته دولت و ولادت با سعادت امام رضا(ع) هدف از برگزاری این جلسه در بیمه مرکزی را افزایش تعامل میان بخش های اثر گذار صنعت بیمه دانست و بر استمرار آن تاکید کرد.

    همچنین علی اکبر اولیاء با ابراز امیدواری از برگزاری اینگونه جلسات به عنوان مصداق هم دلی و هم‌زبانی گفت: تعامل و انسجام ارکان صنعت بیمه، فضای مناسب‌تری را برای فعالیت‌های بیمه‌ای فراهم می‌کند.

    دبیر کل سندیکای بیمه گران با اشاره به برگزاری جلسات کمیسیون راهبردی در سندیکای بیمه گران گفت: با توجه به قدمت صنعت بیمه کشورمان امیدواریم با بهره گیری از زبان تعامل و انسجام، سندیکای بیمه‌گران به عنوان کانونی برای هم‌اندیشی در خصوص مسائل روز و زیرساختی صنعت بیمه نقش موثری ایفا کند.

    وی افزود: سندیکای بیمه گران ایران، براساس سیاست های کلی نظام و دیدگاه های وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، حمایت از بخش‌های خصوصی، بهره گیری از دانش روز فناوری اطلاعات و ارتباطات در جمع‌آوری داده‌های صنعت بیمه و بررسی و اظهار نظر کارشناسی برای تصویب قانون و مقررات صنعت بیمه را در دستور کار دارد.

    در ادامه محمد ابراهیم امین رئیس کل بیمه مرکزی، از انسجام در صنعت بیمه به عنوان تفاهم بر روی مباحث عمده و خاص صنعت بیمه و اجرای پروژه‌های مشترک یاد کرد و گفت: در حال حاضر نظارت، ابزار نظارت و حدود و قلمرو آن از محورهای اساسی مورد بحث در صنعت بیمه است که باید در مورد آن به اجماع برسیم.

    وی افزود: بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر باید طبق چارچوب ها و استانداردهای جهانی این مهم را انجام دهد.چرا که شرکت‌های بیمه باید در هر زمانی توانایی ایفای تعهدات خود را داشته باشند.

    رئیس کل بیمه مرکزی یکی از مشکلات  فعلی صنعت بیمه را ریسک‌های عملیاتی دانست و گفت: بیمه مرکزی نیز متناسب با شرایط موجود وارد عمل شد که قوانینی چون آیین نامه شماره 90 (احراز صلاحیت حرفه ای مشاغل کلیدی صنعت بیمه ) را به دنبال داشت.

    امین تصریح کرد: نگرفتن حق بیمه واقعی مساوی است با نپرداختن خسارت حقیقی و این موضوع می‌تواند خدشه دار کردن اعتماد مردم نسبت به صنعت بیمه را به دنبال داشته باشد.

    رئیس کل بیمه مرکزی از نظارت مالی و کنترل حاشیه توانگری مالی شرکت های بیمه به عنوان اولویت های نظارتی نام برد و گفت: نگهداری ریسک نیز از موضوعاتی است که در صورت عدم کنترل و نظارت بر آن به صنعت بیمه آسیب می رساند.

    امین از استقبال شرکت‌های بیمه خارجی برای حضور در بازار ایران خبر داد و گفت: برنامه‌ای برای پساتحریم در دست تحریم است و امیدواریم با همکاری سندیکای بیمه گران و دیگر فعالان این صنعت از فضای بوجود آمده بهترین بهره را ببریم.

    رئیس کل بیمه مرکزی در خصوص اختلاف موجود بر سر بیمه های درمان تکمیلی و بیمارستان‌ها گفت: اگر ما نظارت و کنترل دقیق بر  صورتحساب های بیمارستانی داشته باشیم بخش بزرگی از مشکلات حل می شود.

    همچنین در این جلسه تعدادی از مدیران عامل مسائلی در ارتباط با نظامنامه و فرآیند تدوین آیین نامه  های صنعت بیمه، لوایح و قوانین در دست بررسی مجلس شورای اسلامی، افزایش سرمایه شرکت‌های بیمه متناسب با ظرفیت های بازار، سرمایه گذاری مشترک شرکت‌های بیمه، تشکیل کمیته تخصصی پساتحریم، مطالعه برای ریشه یابی مشکلات صنعت بیمه، ایجاد یک روش تعامل پذیر برای انسجام بیشتر میان بیمه مرکزی و سندیکا به منظور حل مشکلات موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی