عصر بازار

مدیرعامل بانک صادرات:

عمده بدهکاران دانه درشت صادرات، شرکت های تولیدی بزرگ هستند

عصر اعتبار- اسماعیل لله‌گانی افزود: بانک صادرات نیازی به افزایش سرمایه ندارد. شعب خارج از کشور صادرات قبل از توافق"برجام"به صورت محلی کار می‌کردند.

عمده بدهکاران دانه درشت صادرات، شرکت های تولیدی بزرگ هستند
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار» به نقل از نسیم، مدیر عامل بانک صادرات ایران از تحقق 90 درصدیeps  پیش بینی شده بانک متبوعش در سال گذشته خبر داد و اعلام داشت که در سه ماهه ابتدایی امسال هم eps این بانک با ضریب مثبت، محقق شده است.

    اسماعیل لله گانی اظهارداشت که با تغییرات ایجاد شده درداخل و با هدف کارآمدتر کردن نظام داخلی  بانک،تلاش می شود که  امسال  از رقم  پیش بینی شده  eps  هم فراتر برویم.

    "مجمع عمومی عادی سالانه بانک صادرات ایران باحضور بیش از٨٦ درصد از سهامداران در تاریخ ٣١ تیرماه سالجاری برگزار و با پیشنهاد مدیران و تصویب سهامداران با پرداخت مبلغ ٤٥ریال به ازاء هر سهم به عنوان سود نقدی به سهامداران موافقت شد."

    نایب رئیس هیات مدیره بانک صادرات گفت که این بانک در حوزه بین الملل دارای گسترده ترین شبکه بانکی بوده و افزود که با شرایط  جدید توافقات بین المللی پیش آمده چشم انداز مناسبی برای فعالیت های  این بانک  فراهم خواهد شد که این امر نیز به سودآوری و تحقق eps مورد نظر بانک هم کمک جدی خواهد کرد.

    وی، با بیان اینکه بانک صادرات 27 شعبه در خارج ازکشور دارد، تصریح کرد که اگر این شبکه گسترش  یابد می تواند در راستای رفع مشکلات واحدهای تولیدی  و تامین منابع ارزی  اقدامات جدی انجام دهد.

    لله گانی گفت که تا قبل از توافق برجام شعب خارج از کشور بانک صادرات جملگی دارای یک وضعیت یکسان بوده اند و افزود که این شعب تا قبل از توافق "برجام" به صورت محلی کار کرده  اما فریز نبوده اند.

    وی، خبر داد که فعالیت های  خوبی  برای اجرای  عملیات بانکداری الکترونیک با هدف چابک سازی بانک شروع شده و اذعان داشت که بانک صادرات در حال حاضر 2600 شعبه در سراسر کشور داشته که با محاسبه واحدهای بانکی، این رقم به عدد 3100 شعبه خواهد رسید.

    به گفته له گانی، در حال حاضریک تیم دراین بانک مستقر شده تا میزان کارایی شعب بانک صادرات را مورد ارزیابی  قرار دهد و افزودکه نگاه غالب در این بانک، جابجایی و بهینه سازی شعب ناکارآمد بانک صادرات است.

    شاخص بنگاه داری صادرات؛ پنج درصد زیر حد مجاز بانک مرکزی

    مدیرعامل بانک صادرات ، نسبت سرمایه گذاری بانک متبوع خود را زیر 40 درصد دانست و اعلام داشت که بانک صادرات نسبت مجاز خود را رعایت کرده ، بنابراین امکان سرمایه گذاری و توسعه  فعالیت درحوزه بین الملل را داراست وتاکیدکردکه بر اساس مفاد برجام بانک های داخلی  و خارجی هم می توانند با این بانک به فعالیت بپردازند.

    وی، در ادامه گفتگوی خود با نسیم درباره شاخص بنگاهداری این بانک هم گفت که با توجه به شرایط فعلی  وافزایش سرمایه بانک ، نسبت سرمایه گذاری صادرات به رقم 35 درصدرسیده و افزودکه بنابراین شاخص بنگاه داری صادرات پنج درصد زیرحد مجاز بانک مرکزی  است.

    لله گانی، تاکید کردکه بانک صادرات علاوه بر نگاه جدی به واگذاری  شرکت ها، شاخص های بانک مرکزی  را نیز رعایت می کند.

    وی،تصریح کرد که بانک صادرات با هر تحریمی  که مواجه هم شده اما با اجرایی شدن "برجام"،مشکلی  برای فعالیت  این بانک  وجود نخواهد داشت و صادرات می تواند با هر بانک  داخلی وخارجی  هم کارکند.

    امضای تفاهم نامه برای  واگذاری شرکت ها به گروه مالی سپهر

    مدیر عامل بانک صادرات ازامضای تفاهم نامه بین بانک صادرات وگروه مالی سپهرصادرات با هدف  واگذاری  سهام بخشی ازشرکت هابرای آماده سازی  و عرضه در بورس  خبرداد و اعلام داشت که نگاه عمده  بانک صادرات،آماده سازی شرکت ها برای عرضه در بورس و فروش آنها است.

    "شرکت گروه مالی سپهر صادرات، یکی ازشرکت های تابعه بانک صادرات بوده که درسال  93 به ثبت رسیده تا از این رهگذر، مدیریت مؤثر شرکت های تابعه و وابسته به بانک ازجمله درصنایع مختلف پتروشیمی، ساختمان و لیزینگ را برعهده بگیرد.

    سیاست تعدیل بنگاهداری،تجمیع سرمایه گذاری ها،تسریع درطرح های سرمایه گذاری بازار اولیه وکمک به سودآوری بانک، از مهمترین ویژگی های تاسیس این گروه مالی بوده است.

    وبگاه رسمی این شرکت گزارش داده است که مجموع سرمایه گذاری های بانک در سهام شرکت ها به ارزش دفتری بیش از 23 هزار میلیارد ریال بوده که البته ارزش روز آن به مراتب بالاتر است."

    لله گانی، تایید کرد که ارزش واقعی سرمایه گذاری بانک در سهام شرکت های گروه مالی سپهر به مراتب بیشتر از 2300 میلیارد تومان بوده و اذعان داشت که با توجه به اینکه گروه مالی سپهر به صورت صد درصدی متعلق به بانک بوده، بانک صادرات، شرکت های در حال واگذاری را به ارزش دفتری به این گروه مالی منتقل می کند و تصریح کرد که هر زمان که قرار شد که این شرکت ها در بورس عرضه شوند قیمت آنها به قیمت روز محاسبه خواهد شد.

    عدم افزایش سرمایه بانک صادرات در سالجاری

    مدیرعامل بانک صادرات،سرمایه پایه بانک را57 هزارو800 میلیارد ریال برشمرد وافزودکه براساس آخرین  محاسبات،سرمایه پایه بانک 85 هزار میلیارد ریال بوده است و توضیح داد که با توجه به اینکه رقم سرمایه پایه بانک ،رقم بسیار بالایی است ، بنابراین ضرورتی برای افزایش  سرمایه بانک صادرات در شرایط کنونی وجود ندارد.

    وی، مدعی شد که بالاترین سرمایه پایه  شبکه بانکی کشور متعلق به بانک صادرات است.

    میزان مطالبات معوق صادرات ؛کمتر از 10 درصد

    نایب رئیس هیات مدیره بانک صادرات درباره بدهکاران دانه داشت صادرات هم گفت که بدهکاران دانه درشت صادرات به صورت عمده شرکت های تولید کننده بزرگ هستند که دراین شرایط  اقتصادی ازدولت هم مطالبه دارند ،بنابراین بانک صادرات  در تلاش است تا با استمهال به این شرکت ها کمک کند.

    به گفته وی ،بانک صادرات دغدغه خاصی از محل تملیک با هدف اخذ مطالبات خود ازاین بدهکاران ندارد و افزود که بانک صادرات در تلاش بوده تاحدالامکان عملیات تملیک را انجام ندهد و با طراحی مدل های دیگری رفع این چالش در دستور کار قرار گیرد.

    مدیر عامل بانک صادرات درعین حال، میزان مطالبات معوق (مطالبات غیرجاری) بانک متبوع خود راکمتر از 10 درصد نسبت به کل تسهیلات بانک‌ عنوان کرد.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی