عصر بازار

نمایشگاه بین المللی طلا و صنایع وابسته (۱)

صنعت طلا می تواند برای ایران ارزآوری و اشتغال زایی کند

عصر اعتبار- رییس سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و و گردشگری تاکید کرد : در دو یا سه سال آینده انشالله خیز قابل توجهی را در صنعت طلا و جواهر شاهد خواهیم بود.

صنعت طلا می تواند برای ایران ارزآوری و اشتغال زایی کند
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصراعتبار»، مسعود سلطانی فر در حاشیه افتتاح  هشتمین نمایشگاه بین المللی طلا،نقره،جواهر،ساعت و صنایع وابسته که از امروز به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی آغاز به کار کرد، گفت: بدون شک با داشتن هنرمندان زبردست و چیره دست می توانیم تولیدات خوبی در این صنعت داشته باشیم و می توانیم  در صنعت طلا و جواهر رتبه های خوبی را در دنیا کسب کنیم و بنا داریم تعاملاتمان را در این بخش قوی تر کنیم تا بتوانیم  مسائل و مشکلات موجود در این صنعت را برطرف کنیم.

    وی با اشاره به لغو تحریم ها و اثرات آن در این صنعت گفت: با برطرف شدن تحریم ها شرایط جدیدی را در صنعت طلا و جواهر پیش رو داریم  و انشالله بتوانیم در آینده در همه بخش های اقتصادی کشور از جمله این صنعت آینده خوبی را شاهد باشیم.

    وی با بیان اینکه امسال سومین باری است که از این نمایشگاه بازدید می کنم و  هرسال کیفیت کارهای انجام شده افزایش می یابد، تاکید کرد: جایگاهمان در این صنعت می تواند پررنگ تر باشد و ظرفیت هایی که وجود دارد قابل توجه است و  در این راستا توجه به مبانی اقتصاد مقاومتی که استفاده از همه ظرفیت های داخلی برای مقابله با تهدیدات خارجی است باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.

    معاون رییس جمهور افزود: صنعت طلا و جواهر یکی از صنایعی  است که می تواند در فضاهای کوچک و حتی در داخل منازل ایجاد اشتغال  و کارآفرینی کند.

    وی تاکید کرد: تولیدات داخلی ما می تواند با تولیدات خوب طلا و جواهر دنیا  برابری کند و آینده این بخش را بسیار خوب می بینم و فکر می کنم ما  در این صنعت می توانیم ارز آوری و اشتغال زایی گسترده ای داشته باشیم.

    همچنین عبادلله محمدولی ،رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ،نقره و سنگ های قیمتی  در این نمایشگاه و در جمع خبرنگاران گفت: شعار هشتمین نمیشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر،ساعت و صنایع وابسته ، « افزایش رفاه ملی در پرتو حمایت از تولید داخلی» است .

    وی با بیان این اینکه هنر و صنعت طلا در ایران اصالت و ریشه بیش از 7000ساله دارد گفت: این صنعت با مشکلات زیادی از جمله قاچاق   روبرو بوده و در این راستا باید اقدامات لازم اندیشیده شود.

    محمدولی گفت: در این دوران این صنعت پیشرفت های خوبی داشته و البته فراز و نشیب هایی داشته ایم ولی  هم چنان مانده ایم و با امید به فعالیت خود در این عرصه ادامه می دهیم.

    وی تاکید کرد: تولید را به واردات ترجیح داده ایم و با خودمان عهد  بسته ایم که بمانیم و تولید واقعی در راستای منافع ملی خواهیم داشت  و با  تاکید بر الطاف الهی  هم چنان پابرجا می مانیم ولی  فعالیت خود را تعطیل نمی کنیم و به حیات خود هم چنان ادامه می دهیم .

    رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ،نقره و سنگ های قیمتی  با تاکید بر حمایت مسوولان مربوطه از این صنعت و فعالان آن گفت: برندسازی،رقابت در تولید، بازاریابی و فروش،پایداری در صادرات محصولات و مشتری مداری از جمله مزیت های نوینی است که دست اندرکاران این صنعت مهم از کارگاه های کوچک تا کارخانه های بزرگ به آن اهتمام دارند.

    وی گفت:  امیدواریم این نمایشگاه بتواند به بخشی از اهداف بلندمدت و کوتاه مدت دست یابد و آشنایی تولیدکنندگان، صادرکنندگان و ارائه کنندگان خدمات با محصولات و ماشین آلات و تکنولوژی ها و فناوری های نوین در این صنعت ، معرفی محصولات تولیدی و فناوری های داخلی ،دسترسی به سلایق مصرف کنندگان داخلی و خارجی و ایجاد رقابت در تولید،صادرات و خدمات از جمله اهداف برگزاری نمایشگاه است.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو