عصر بازار

عملکرد سهام «وتجارت» در بورس

عصر اعتبار- بانک تجارت با انتشار یک اطلاعیه رسمی شفاف‌سازی در سامانه کدال آخرین وضعیت سهام خود را تشریح کرد.

عملکرد سهام «وتجارت» در بورس
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایبِنا، در نامه شفاف سازی این شرکت بانکی آمده است به استناد ماده دو مکرر 3 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان به اطلاع می‌رساند پیرو شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر انتشار برخی اخبار غیر موثق درخصوص عملیات تسعیر بان، تسعیر دارایی ها و بدهی‌های ارزی طی مدت باقی مانده از سال 97 در جریان است که به محض اخذ مجوز مربوطه و قطعی شدن نرخ قابل اعمال، عملیات تسعیر صورت می گیرد.

    در ادامه این اطلاعیه شفاف سازی بانک تجارت آمده است که برنامه افزایش سرمایه بانک از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی های ثابت و سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت این بانک در حال رسیدگی توسط بازرس قانونی بانک است.

    بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود.

    آخرین اطلاعات مالی

    این گزارش می افزاید: بر اساس اطلاعات تارنمای TSETMC در حال حاضر نماد معاملاتی شرکت بانک تجارت که با نماد «وتجارت» در بازار اول «تابلوی اصلی» بورس فعال است در وضعیت «مجاز» قرار دارد و هیچ گونه محدودیتی برای داد و ستد به روی سهام این شرکت وجود ندارد.

    همچنین آخرین وضعیت این شرکت در بازار سهام نیز نشان می دهد «P/E» سهام این شرکت منفی (2.37) مرتبه و «EPS» آن به میزان منفی (717) ریال در صورت های مالی درج شده است.

    میزان سهام شناور آزاد

    افزون بر این، میزان سهام شناور آزاد بانک تجارت در بازار سهام در این سامانه اطلاعاتی 24 درصد درج شده است.

    گفتنی است سهام شناور آزاد، «Free float» بخشی از سهام یک شرکت سهامی اطلاق می شود، که دارندگان آن آماده عرضه و فروش آن بخش از سهام می‌باشند و انتظار می‌رود در آینده‌ای نزدیک قابل معامله باشند و مالکان سهام شناور آزاد قصد ندارند با حفظ آن در مدیریت شرکت مشارکت نمایند.

    از سویی دیگر، برای محاسبه سهام شناور آزاد باید ترکیب سهامداران، بررسی و سهامداران راهبردی را مشخص کرد در عین حال سهامدار راهبردی، سهامدارانی هستند که در کوتاه مدت، قصد واگذاری سهام خود را نداشته و معمولاً می‌خواهند برای اعمال مدیریت خود، این سهام را حفظ کنند و این فرض در محاسبه سهام شناور آزاد تعداد سهام متعلق به دارندگان سهام راهبردی از تعداد کل سهام موجود کسر می‌شود.

    سهامداران عمده

    بر اساس گزارش ایبِنا، 5 سهامدار عمده بانک تجارت، شامل «دولت با 17 درصد، سرمایه گذاری صبا تامین با 7.640 درصد، سازمان خصوصی سازی با 4.990 درصد، صندوق سرمایه گذاری. ا با 4.860 درصد و سرمایه گذاری استان تهران با 4.060 درصد» است.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی