عصر اعتبار- با سفر مدیرعامل بنیاد برکت ِستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به مازندران، ایجاد ۸۰۰ طرح اشتغالزایی در این استان در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از مهر، سعید جعفری گفت: بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاکنون 300 طرح اشتغالزایی در شرق مازندران ایجاد کرده، همچنین 590 طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را با اعتباری بالغ بر 450 میلیارد ریال در شهرستانهای نکا، گلوگاه و بهشهر به بهرهبرداری رسانده است.
مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود: برای امسال نیز ایجاد 800 طرح اشتغالزایی اجتماعمحور با 900 میلیارد ریال اعتبار در سه شهرستان مذکور به علاوه شهرستان سیمرغ که به دلیل جاری شدن سیل دچار خساراتی شده است، در دستور کار این بنیاد قرار دارد. راهاندازی این تعداد طرح اشتغالزایی، زمینهی شاغل شدن 2 هزار نفر را در قالب مشاغل خرد و خانگی فراهم خواهد آورد.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در شرق مازندران به خاطر ظرفیت و پتانسیلهای گردشگری و زیرساختهای اقتصادی در منطقه جزو برنامههای بنیاد برکت در مازندران به شمار میرود که از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هدفگذاری شده است.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، از سال گذشته بازدیدهای میدانی مستمری از روند اجرای طرحهای اشتغالزایی در مناطق هدف استان مازندران انجام شده است.
جعفری تأکید کرد: بازاریابی محصولات و فرآوردههای تولیدی برای فروش، دیگر اولویت بنیاد برکت در شرق مازندران است.
مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) همچنین در جمع تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی این بنیاد نیز گفت: بنیاد برکت یک نهاد ارزشی، انقلابی و جهادی است که قانونمداری، مردمداری و نظم در سرلوحهی امورش قرار دارد. ما در بنیاد برکت به دنبال تحقق بخشیدن به منویات رهبر معظم انقلاب هستیم.
جعفری بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را نهادی توسعهگر خواند و افزود: ما به دنبال پرداخت وام و تسهیلات نیستیم، بلکه در پی ایجاد اشتغال پایدار، رفع محرومیت و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جوامع روستایی به عنوان یکی از اهداف خود هستیم. با وجودی که از ابتدای انقلاب تاکنون امکانات زیادی به روستاها برده شده اما همچنان نرخ بیکاری و مهاجرت در این مناطق زیاد است.
وی تأکید کرد: اگر بتوانیم اشتغال پایدار را در روستاها ایجاد کنیم، بالطبع امکانات رفاهی به دنبال رونق تولید و ارتقای معیشت مردم به روستاها خواهند رفت.
مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تسهیلگری اقتصادی و اجتماعی را فرصتی مغتنم برای خدمتگزاری ذکر و خطاب به تسهیلگران تصریح کرد: خداوند شما را دوست دارد که در مسیر خدمت به مردم قرار داده است و این خدمترسانی خالصانه و بیریا قطعاً هم برای خودتان و هم برای مردم نتایج ارزشمندی خواهد داشت.
جعفری بر اطلاع و آگاهی تسهیلگران از جامعه هدف خود تأکید کرد و یادآور شد: ما به دنبال ایجاد شغلی که بازار آن در منطقه وجود ندارد، نیستیم. تسهیلگران باید مباحثی همچون ایجاد حلقه و زنجیرهی تولید و عرضه به بازار را با جدیت هر چه بیشتر در دستور کار خود قرار دهند.