عصر بازار

در سال ۹۷؛

ضریب خسارت رشته بیمه درمان، ۹۸.۶ درصد شد

عصر اعتبار- بررسی آمارهای انتشار یافته در سالنامه ۱۳۹۷ بیمه مرکزی نشان می‌دهد که ضریب خسارت رشته بیمه درمان در این سال به رقم بالای ۹۸.۶ درصد رسیده است.

ضریب خسارت رشته بیمه درمان، ۹۸.۶ درصد شد
نسخه قابل چاپ
جمعه ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایبِنا، بیمه درمان در داخل کشور به طور گروهی و خانوادگی صادر می‌شود که بیمه درمان سازمان‌های دولتی و بیمه درمان بازنشستگان از آن جمله هستند.

    همچنین بیمه‌نامه درمان برای مسافران عازم خارج از کشور (آکسا) که به طور انفرادی صادر می‌شود و بیمه درمان حجاج و زوار با پوشش هزینه‌های درمان و حادثه در هنگام مسافرت مشروط بر آنکه منشا بیماری و حادثه از داخل کشور نباشد نیز توسط شرکت‌های بیمه صادر می‌شود.

    ضریب خسارت در صنعت بیمه از تقسیم خسارت واقع شده به حق بیمه عاید شده برحسب درصد بدست می‌آید. این ضریب نشان می‌دهد که چند درصد از حق بیمه‌ها بابت خسارت خطرهای تحت پوشش به بیمه‌گذاران پرداخت شده یا خواهد شد.

    ذکر این نکته ضروری است که در محاسبه این شاخص، کارمزد شبکه فروش و هزینه‌های اداری-عمومی دخالتی ندارد اما هزینه ارزیابی-کارشناسی خسارت در آن لحاظ می‌شود.

    بررسی آمارهای انتشار یافته در سالنامه بیمه مرکزی نشان می‌دهد که شرکت‌های بیمه در سال 1397 در مجموع 98.922.9 میلیارد ریال حق بیمه از محل فروش بیمه درمان تولید کرده‌ و 97.545.1 میلیارد ریال برای پوشش‌های آن خسارت پرداخت کرده‌اند. این رقم بدان معناست که ضریب خسارت رشته بیمه درمان در سال گذشته برابر با 98.6 درصد بوده است.

    صنعت بیمه در سال 1397 در مجموع 2 میلیون و 529 هزار و 38 فقره بیمه نامه درمان صادر کرده و مابه‌ازای آن 55 میلیون و 172هزار و 243 فقره خسارت پرداخت کرده است.

    بررسی آمارهای 10 سال گذشته (1388 تا 1397) رشته بیمه درمان حکایت از آن دارد که بالاترین حق بیمه تولیدی این رشته مربوط به سال 97 و بالاترین خسارت پرداختی نیز مربوط به سال 1396 با رقم 57.098.192 میلیارد ریال بوده است.

    اما در مدت زمان مورد اشاره، بالاترین ضریب خسارت رشته بیمه درمان مربوط به سال 1389 با 124.5 درصد و پایین‌ترین ضریب خسارت نیز مربوط به سال 1394 با 91.4 درصد بوده است.

    به نظر می‌رسد که در صورت تداوم ضریب خسارت بالا در رشته درمان و زیان‌ده بودن آن، نهاد ناظر باید فکری به حال نرخ‌شکنی‌های غیرفنی شرکت‌ها برای فروش و از سوی دیگر نظارت بر شبکه‌های دریافت خسارت‌های غیرواقعی در این رشته باشد.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۱۳ ماه پیش
        آرشیو