عصر بازار

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت:

تعریف دوره انتظار از سوی بیمه سلامت برای بیمه‌شدگان

تدبیر بیمه سلامت برای اجرای بیمه همگانی در کشور

عصر اعتبار- مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، ایجاد تضمینی برای اجرای ماده ۷۰ برنامه ششم توسعه را مهم‌ترین دلیل برای تصمیم این بیمه در جهت عدم ارائه خدمات به بیمه‌شدگان جدید در بیمارستان‌ها عنوان کرد.

تعریف دوره انتظار از سوی بیمه سلامت برای بیمه‌شدگان
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از خانه ملت، طاهر موهبتی در مورد انتشار خبری به نقل از وی مبنی بر اینکه هر فردی را که به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مراجعه کند، بیمه می‌کنیم، اما به هر حال این موضوع یک حدی دارد، یعنی پول‌مان که تمام شود، این اقدام هم متوقف خواهد شد، گفت: آیا اگر فردی تصادف کرده و بعد از حادثه به بیمه تجاری مراجعه کند و تقاضای دریافت خدمات داشته باشد، می‌تواند برای جبران خسارت خود از خدمات بیمه‌ای استفاده کند؟ بنابراین خدمات بیمه دارای ادبیاتی است.

    مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ادامه داد: هم‌اکنون میزان GDP آمریکا 44 برابر ایران است، اما تلاش و برنامه ما در ارائه خدمات بیشتر از این کشور است و حتی در کشورهایی همچون دانمارک، کانادا و انگلیس وقتی فردی برای انجام آزمایش اکو مراجعه می‌کند، می‌تواند شش ماه بعد خدمات دریافت کند، اما در ایران نهایت این است که روز بعد به ارائه این نوع خدمات برای بیمار متقاضی بپردازند.

    وی با انتقاد از نحوه هزینه‌کردها در بودجه تصریح کرد: در نشستی که داشتیم برای بیمارانی که در بیمارستان بستری می‌شوند پیشنهاد شد که یک دوره انتظاری در آئین نامه ارزیابی وسع تعریف کنیم که مدتهاست انجام نشده است و باید اجرا می‌شد.

    موهبتی یادآورشد: البته ایجاد این دوره به این معنا نیست که با دیدگاه اقتصادی صورت گرفته باشد، بلکه مشکلی که داریم این است که افراد نسبت به بیمه کردن خود حساسیت ندارند و این در حالی است که در برنامه ششم توسعه آمده است که بیمه همگانی باید اجباری شود، بنابراین در پی ایجاد این دوره انتظار درصدد هستیم تا افراد احساس کنند که اگر بعد از بستری شدن در بیمارستان در جهت تحت پوشش بیمه قرار گرفتن مراجعه کنند، نمی‌توانند به سرعت از خدمات بهره‌مند شوند، چرا که باید 20 روز در دوره انتظار بمانند.

    وی افزود: این امر باعث می‌شود تا فرد ناچار شود خود را به موقع بیمه کند، ضمن اینکه این اقدام تضمینی برای اجرای ماده 70 برنامه ششم توسعه است که در آن قانونگذاران به این مهم تاکید دارند کلیه آحاد جامعه مکلف به بیمه اجباری هستند.

    موهبتی خاطرنشان کرد: ما نمی‌توانیم افراد را برای عدم توجه به اجرای قانون بیمه به دادگاه معرفی کنیم، بنابراین از این طریق انگیزه‌ای برای همه ایجاد می‌کنیم تا خود را به موقع بیمه کنند و چنانچه بیمه آنها رایگان بود دولت حق بیمه را پرداخت می‌کند، در غیر این صورت فردی که دارای وسع مالی باشد حق بیمه خود را پرداخت خواهد کرد.

    مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، تاکید کرد: وقتی افراد خود را بیمه نکنند و در پی آن درصد بیمه‌ که یک شاخص مهم است کاهش یابد، قطعا افراد به این نتیجه می‌رسند که برای اینکه بتوانند از دفترچه خدمات درمانی خود به موقع استفاده کنند، همیشه باید تحت پوشش بیمه باشند.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو