عصر اعتبار- شرکت اروپایی شرکت های بیمه تصمیم دارند از افرادی که حاضر نیستند علایم سلامتی خود را کنترل کنند حق بیمه بیشتری دریافت کنند.
به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار» به نقل از لایو اینشورنس، سی اس اس" (CSS) یکی از شرکت های بیمه در سوئیس اعلام کرد که با اجرای پروژه ای توانسته تا افراد را به داشتن زندگی سالم تر تشویق کند.
"سی اس اس" چندی پیش اعلام کرد که بازخوردی مثبت از پروژه پایلوتی دریافت کرده که در ماه جولای اجرا شده بود و در آن فعالیت های روزانه مشتریان کنترل می شد.
این پروژه که "قدم من" (MyStep) نام دارد با همکاری دانشگاه «سنت گالن» و موسسه «فدرال فناوری» زوریخ تهیه شده و از قدم شمارهای دیجیتال برای ردیابی تعداد گام های برداشته شده 2هزار دواطلب تا پایان سال استفاده می کند.
این شرکت این داده ها را در یک پرتال آنلاین در وب سایت "سی اس اس" قرار میدهد. چنین پروژه ای نخستین بار است که توسط یک بیمه گر در اروپا انجام میشود. «ولکر اشمیت» رئیس بخش فناوری این شرکت در این باره گفت: پروژه "قدم من" نشان می دهد شرکت های بیمه چگونه می توانند برنامه ای مناسب با نیازهای شخصی هر مشتری ارایه کنند. همچنین یکی دیگر از اهداف این برنامه کشف آن است که افراد بیمه شده تا چه میزان حاضرند اطلاعات شخصی خود را به اشتراک بگذارند و اینکه آیا برنامه هایی که مبتنی بر نظارت فرد بر کارهای خود است، او را تشویق به فعالیت بیشتر در روز می کند تا روزانه 10هزار گام بردارد یا خیر.
بر اساس قوانین سوئیس شهروندان موظفند بیمه خدمات درمانی داشته باشند. کل سیستم خدمات درمانی این کشور با هدف ترویج بهداشت عمومی و کاهش هزینه های فردی پیش میرود که البته در آن مسئولیت پذیری افراد نیز تشویق می شود. این درحالی است که طبق آمار دفتر بهداشت فدرال، هزینه های چاقی مفرط برای بخش خدمات درمانی حدود هشت میلیارد فرانک در سال است. با توجه به آنکه هزینه های درمانی این بیماری در سال 2002 میلادی، 27میلیارد دلار بود، این رقم نشانگر افزایش قابل ملاحظهای است.
از سوی دیگر، هزینه های خدمات درمانی این کشور 11.4درصد از تولید ناخالص ملی کشور را تشکیل می دهد که بسیار کمتر از آمریکا (17.6درصد) است. وادار کردن افراد به قبول مسئولیت برای سلامتی خود نقش مهمی در هزینه های بیمه و اهداف دولت این کشور دارد.
اشمیت در این زمینه به روزنامه «بلیک» گفت: تاکنون بازخورد خیلی خوبی داشته ایم. در حال حاضر فقط به وسیله ابزارهای دیجیتالی در بخش بیمه های تکمیلی میتوان فرآیندی ایجاد کرد تا افراد سلامت تر بمانند و البته هزینه های شرکت های بیمه نیز کمتر شود. به این ترتیب مردم تشویق می شوند برای حفظ سلامت خود گام های موثرتری بردارند.
با توجه به موفقیت این برنامه در این شرکت اروپایی شرکت های بیمه تصمیم دارند از افرادی که حاضر نیستند علایم سلامتی خود را کنترل کنند حق بیمه بیشتری دریافت کنند.
او افزود: درست نیست فردی که ورزش می کند و از سلامتی اش مراقبت می کند به اندازه فردی حق بیمه پرداخت کند که سیگار می کشد، ورزش نمی کند و مراقب سلامتی اش نیست.
طبق این گزارش، به تدریج با پیشرفت علم یک تراشه نانو در بدن افراد کار گذاشته می شود که سلامت آنها را کنترل می کند و اطلاعات لازم را به مرکز کنترل می فرستد. به این ترتیب آنها ناخودآگاه مجبور خواهند شد از خود بیشتر مراقبت کنند.
جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر اعتبار ( https://telegram.me/asretebar ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.